Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia och Estelles gemensamma hobby – kan den vara hotad?

10 jul, 2023, 18:00 
Samuel Björn
Prinsessan Sofia och Prinsessan Estelle
Snart är det åter dags för Solliden Sessions på Öland.

På onsdag drar Solliden Sessions igång. Hur kommer utomhuskonserterna påverkas om regnet skulle vara framme?

Annons
Kungafamiljen bryter traditionen • Glädjebeskedet: Chris gör comeback • Sofia stjäl showen – 3 kungliga snackisar från vecka 25!Brand logo
Kungafamiljen bryter traditionen • Glädjebeskedet: Chris gör comeback • Sofia stjäl showen – 3 kungliga snackisar från vecka 25!

12 juli drar Solliden Sessions igång på Solliden slott på Öland. Utomhuskonserterna är ett väldigt populärt inslag under sommaren på Öland, inte minst hos kungafamiljen. Men som alltid när det gäller utomhusaktiviteter under sommaren spelar också vädret en roll. Patrik Krall, Konsertproducent för Solliden Sessions berättar för Svensk Damtidning vad som händer om regnet skulle vara framme under evenemangen.

Sofia och Estelles fina relation

Sofia och Estelle har verkligen en fin relation. Ända sedan Estelle föddes har Sofia varit vid hennes sida, redan på hennes dop var hon närvarande då Carl Philip nämligen är Gudfar till kronprinsessan Victorias förstfödda.

Sedan dess har vi sett dem tillsammans vid flertalet tillfället, Sofia och Estelle. Inte minst under just olika musikevenemang. Bland annat har de varit och sett Molly Sandén och Veronika Maggio ihop.

Kvällar då de bägge onekligen verkar ha haft det helt underbart!

Prinsessan Sofia och prinsessan Estelle
Prinsessan Sofia och prinsessan Estelle under Molly Sandén framträdande i Borgholms slottsruin förra sommaren.

Vad händer om det regnar?

Men kan dessa kvällar vara hotade nu i sommar för Sofia och Estelle?

Vädret brukar ju onekligen vara ett hett debatterat ämne inför sådana här tillställningar. Men när jag pratar med Patrik Krall så verkar han väldigt till ro med att vädret kommer att vara på deras sida. När jag frågar vad de tänker göra ifall det inte skulle vara det svarar han:

Annons

– Vi gör väll egentligen ingenting. Sommaren bjuder ju ibland på regn men just på Öland så känns det som att det är en så pass solsäkert plats, det är så sällan som det blir regn där.

Finns det någon "plan b" ifall det skulle börja regna, att ni ändrar om något eller så?

– Nej, så är det ju alltid på utomhus evenemang på sommaren egentligen om det är festival eller konsert. Det kan ju inträffa, men just på Öland så är det så solsäkert så det känns väldigt tryggt. Det är ju flest soltimmar i Sverige, säger han.

Så chanserna för regn är väldigt liten om man ska lita på konsertproducenten, och skulle ovädret vara framme verkar det inte som något som kommer sätta stopp för Solliden Sessions.

Goda nyheter för alla som är sugna på att se lite live-musik på Öland i sommar med andra ord, vilket jag tror att många från kungahuset är!

Annons