Sofia syns på ny video i festnatten – går knappt att känna igen

06 sep, 2022, 16:00 
AvIbraheem Alsalman

Kändisbröllop!

Annons
Här anländer Sofia och Carl Philip till Victoriakonserten!
Här anländer Sofia och Carl Philip till Victoriakonserten!

Att prins Carl Philip och prinsessan Sofia gillar fester och bröllop råder det inga tvivel om. De var på plats när Christer Lindarw, 69, slog upp dörrarna till den nya showen Club After Dark på Vasateatern tidigare i år.

– Efter ett par år av nedstängningar under den förfärliga Coronan så tror jag att de flesta av oss längtat efter att ha kul och få lite glamour, säger han på showens hemsida.

– Det var så roligt och inspirerande att öppna ett ställe som påminner om klubben där vi startade en gång och nu hittade jag lokalen. Vi har gjort om anrika Vasan i Stockholm till en franskinspirerad dinner & entertainment-club där vad som helst kan hända.

Recept.se Nyhetsbrev

Men de var inte ensamma. För bara några veckor innan, under matinéföreställningen, var kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle på plats.

Annons

Nu syns prinsparet i festsammanhang igen. Den här gången var det stjärnstylisten Camilla Bastin och modeprofilen Christopher Bastins som gifte sig på restaurangen Daphnes, mitt på Östermalm i Stockholm. Något som Expressen var först att rapportera om.

Carl Philip och Sofia närvarade på bröllopet

Och förutom många kända profiler så var två av gästerna inga mindre än prinsessan Sofia och prins Carl Philip.

Camilla Bastin slutade jobbade som prinsessan Sofias stylist 2017 men de två verkar ha hållit kontakten för när Camilla Bastin gifte sig på lördagen var prinsessan Sofia och maken prins Carl-Philip två av gästerna.

I ett klipp från bröllopet som Camilla själv har delat på Instagram ser vi brudparet skära i bröllopstårtan. I bakgrunden står ingen mindre än Carl Philip och Sofia och tittar på, liksom de andra gästerna. Alla såg förstås väldigt glada ut och stämningen verkade vara på topp en sådan där fin kväll!

Annons

Carl Philip såg stilig ut i vit skjorta, svart kavaj och svart fluga, medan Sofia strålade bredvid honom i en glittrig klänning. Underbara bilder!

Annons