Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Sofias avslöjande om prins Alexander, 7 – blir ännu tydligare på nya bilden

23 apr, 2023, 12:00 
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip delade en helt ny familjebild.
Annons

Det har varit ingen ro och ingen vila för prinsparet denna helg. Först var det prisutdelning på ELLE-galan, och dagen därpå teater på Kungliga operan med familjen!

Bjussigt nog delade de med sig av en sprillans ny familjebild efter lördagens bravader. Och där blir en detalj om äldsta sonen prins Alexander så tydlig!

Madeleines & Chris desperata drag • Victorias comeback efter tystnaden • Nya bilden på Alexander: alla ser samma sak – 3 kungliga snackisar från vecka 16!Brand logo
Madeleines & Chris desperata drag • Victorias comeback efter tystnaden • Nya bilden på Alexander: alla ser samma sak – 3 kungliga snackisar från vecka 16!

Gulliga bilden på prins Alexander som storebror

Det var sju år sedan prins Alexander gjorde prinsessan Sofia och prins Carl Philip till föräldrar, och sedan dess har han förgyllt deras liv varje dag. Sofia har beskrivit honom som "sprudlande" och visst är han en fantastisk storebror till Gabriel och Julian.

Annons

Det var ju bara ett år senare han fick sällskap av prins Gabriel, så han är minst sagt naturlig i rollen. Och vem har glömt denna urgulliga bild på en nyfödd Gabriel, och en beskyddande Alexander:

Prins Gabriel som bebis och prins Alexander

Nu har Alexander blivit stor – och skolpojke!För bara ett par dagar sedan fick vi se en ny glimt av Alexander, som fyllde sju år den 19:e april.

Annons

Nya bilden på prins Alexander visar likheten med prinsessan Sofia

Nu fick vi äntligen se familjen igen! På Instagram berättade Sofia, som ju ofta ligger bakom inläggen, att de under lördagen var på besök på Kungliga operan.

På schemat stod teater, närmare bestämt pjäsen Var är smörgåsen?. Prinsparet hade också en god tanke med besöket, att lära småprinsarna en viktig livsläxa: det går bra att vara precis den du är!

Här fick vi se både Alexander och Gabriel, och nu är det nästan omöjligt att förneka en detalj med den äldsta prinsen: han är en fullständig kopia av sin mor!

Det har visserligen inte varit någon hemlighet, men det är något särskilt när vi ser dem bredvid varandra på detta vis. Det är nästan kusligt!

Foto: TT/Instagram

Annons