Sofias beslut för äldsta sönerna – bilden visar

Sofias beslut för äldsta sönerna – bilden visar

Prinsessan Sofia har tagit ett beslut för prins Alexander och prins Gabriel.

Gabriels relation till mamma Sofia avslöjas i filmen – alla ser samma sak!
0:22

Efter reklamen: Gabriels relation till mamma Sofia avslöjas i filmen – alla ser samma sak!

(0:22)

Slå på ljud

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip är ganska privata av sig när det kommer till barnen, vilket även resten av kungafamiljen är.

Men ibland får vi små inblickar i deras privatliv på prinsparets Instagram. De har exempelvis en tradition av att publicera en bild på småprinsarna vid varje födelsedag, vilket följarna verkligen uppskattar!

Dessutom får vi ofta en bild och hälsning vid de flesta högtiderna under året. Som i påsk när hela familjen var på skidsemester i fjällen!

"Glad påsk från vackra fjällen!", skrev Carl Philip och Sofia på Instagram då, och publicerade två fina bilder från de snötäckta backarna.

Nya bilderna visar deras speciella band – prinsessans fina relation med prins Daniel

Prinsessan Sofias beslut för prins Alexander och prins Gabriel – bilderna visar

Men under de senaste månaderna har vi lagt märke till en detalj i bilderna på familjen. Nämligen att Sofia och Carl Philip valt att inte alltid visa prinsarnas ansikten på bilderna.

På en av de två fina påskbilderna från fjällen ser vi prinsparet i full skidutrustning i backen, leendes mot kameran. Men på nästa bild står Carl Philip och Alexander, 6, med ryggen mot kameran.

Även på en annan bild, tagen på kungens födelsedagsfirande den 30 april, ser vi hur Gabriel, 4, och kusinen Estelle, 10, vinkar till folket från Ordensalarnas fönster.

Men samma sak gäller här – bilderna är tagna bakifrån, och man ser därför inte barnens ansikten.

Frågan är nu om detta bara är en slump, eller om det är ett aktivt beslut som Sofia och Carl Philip har tagit.