Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias glädje! Nära vännen har fått barn

18 jan, 2019, 14:00 
Ellen Myrgård Lindén
prinsessan sofia Meral Tasbas
Delar själv med sig av glädjen på Instagram.
Annons

Prinsparets umgänge växer. De senaste åren har flera av Sofias vänner blivit föräldrar och prinsessan kan nu prata om småbarnsårens alla glädjeämnen och dilemman med sina närmsta. De senaste vännerna som har berikats med en liten bebis är Meral Tasbas och Johan Carlström. De känner Sofia sedan flera år tillbaka och var gäster vid det stora prinsbröllopet i augusti 2015.

“En känslostorm”

I tisdags föddes en liten pojke med planerat kejsarsnitt. Den lille har fått namnet Ralph och Meral berättar för Aftonbladet att han vägde 3,2 kilo och var 50 centimeter lång.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Allt har gått bra. Det känns overkligt. Vi är så glada över Ralph. Överlyckliga och chockade! Det är en känslostorm, fortsätter hon i intervjun.

Meral blev känd för 19 år sedan när hon var med i den omskrivna dokusåpan “Baren”. Sedan dess har vi även sett henne i tv-produktioner som “Meral-TV”, “Club Goa” och nu senast “Realitystjärnorna på godset” som sändes under våren 2016.

meral tasbas har fått barn
Meral Tasbas och Johan Carlström var gäster vid Carl Philips och Sofias bröllop.

En annan prinsessvän som är nybliven mamma är Camilla Åstrand. Hon fick dottern Flora i september förra året och i år väntar ju även drottningens gudson Fredrik von der Esch och skådespelerskan Cissi Forss smått. En riktigt babyboom i den kungliga umgänget med andra ord!

Läs mer

Foto: Karin Törnblom/IBL

Annons