Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias oberäkneliga beteende när hon dyker upp – mörkats av hovet

20 jan, 2024, 14:00 

Prinsessan Sofia fångas på bild – mitt i tystnaden.

Annons

Prinsessan Sofia är en riktig favorit i kungafamiljen, både hemma i Sverige, såväl som utomlands. Därför blir det ofta skriverier när hon dyker upp på kungliga tillställningar – alla vill se Sofia!

Nu har hon fångats på bild igen, men i en situation som mörkats av hovet.

Sanningen bakom prinsessan Sofias mystiska frånvaro!Brand logo
Sanningen bakom prinsessan Sofias mystiska frånvaro!

Prins Carl Philips ord om familjen – och jobbet

Sofia jobbar mycket, men långt ifrån allt delas med allmänheten – och därför kan hon försvinna i perioder. Hon jobbar med stiftelsen, Project Playground, sitter i många långa möten och planerar inför framtida projekt. Dessutom har ju Sofia och Carl Philip tre barn – som alltid prioriteras högt.

Som Carl Philip berättade i en intervju med ELLE:

– Vi är otroligt familjeorienterade. Vi vill vara en aktiv del i barnens liv och det har varit jätteviktigt sedan dag ett. Det är också ett sätt att inte jobba ihjäl sig faktiskt, sa han då och fortsatte.

Annons

– Vi har fått höra att vi är moderna pappor, men jag tror att den moderna pappan är sån. För oss är det naturligt. Och när jag tänker på våra vänner är alla likadana.

Prinsessan Sofia, prins Carl Philip, prins Gabriel och prins Alexander
Innan julledigheten gick familjen på operan!

Prinsessan Sofias oväntade beteende – här dyker hon upp

Sofia ligger alltså inte på latsidan bara för att hennes namn inte syns i den officiella kalendern – och ibland kan det till och med dyka upp bilder från jobb som allmänheten inte fått veta något om.

Det är precis det som hänt nu, när Prinsparets stiftelse i slutet av december delade bilder på Sofia och Carl Philip från ett möte som ägde rum i mitten av november. Då anordnade stiftelsen ett Rundabordssamtal på temat “neurodiversitet i arbetslivet – från varför till hur”.

Förutom prinsparet var bland annat representanter från svenska och skotska regeringen på plats, och samtalet handlade om hur man kan skapa en mer inkluderande arbetsplats – utifrån allas förutsättningar.

I samband med det delar man bilder på prinsessan Sofia – som vi inte fått se fram tills nu!

Foto: TT

Annons