Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias och Carl Philips oväntade drag – kärleksbilden som överraskar alla!

26 okt, 2022, 16:30 
Indra Nordemar

Sofia och Carl Philip överraskade alla under sitt Värmlandsbesök.

Annons
Tillbakablick: Carl Philips rörande ord efter bröllopet med Sofia!Brand logo
Tillbakablick: Carl Philips rörande ord efter bröllopet med Sofia!

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia är inne på sin andra och sista dag av sitt besök i Värmland, hertigdömet som ligger dem så varmt om hjärtat.

Under dagarna som gått har de mött både stora och små. Från Säffle via Grums till Karlstad och Filipstad.

Glädjen har varit total bland värmlänningarna som tagit emot prinsparet med kärlek och hejarop. Och nu verkar det som att Sofia och Carl Philip svävar bland kärlekens moln.

Prinsparet tillbaka där allt började

Det var i Värmland allt började. Där gjorde Sofia sitt första kungliga uppdrag 2015, och nu sju år senare, är hon tillbaka med sin make.

Sofia och Carl Philip spenderade en hel del tid i Värmland, främst i Sunne, som nykära – helt under radarn. Det var på den tiden då de höll förhållandet hemligt, och gömde sig i prinsens hus som han fick av värmlänningarna i dopgåva.

Annons

Nu ser saker o ting däremot rätt annorlunda ut. I dag stoltserar prinsparet med sin kärlek.

Sofias och Carl Philips kärleksgest – fångade på bild

Sofia och Carl Philip är de av våra svenska kungligheter som är minst blygsamma med att öppet visa sin kärlek för varandra. På bilder syns de ofta hålla hand och ge varandra romantiska blickar. Men de håller troligtvis igen, för mer än så får vi oftast inte se.

Men när de i dag anlände till Hennickehammars herrgård för lunch fick värmlänningarna se något nytt – nämligen en helt ny pose! En kärleksfull sådan.

Framför kamerorna poserade de tätt ihop, med Sofia lutandes mot sin prins samtidigt som hon kramade om honom. Den här posen hör inte till vanligheterna – men kul att se, och gulligt var det allt!

Så fina de är – vårt prinspar!

Foto: TT

Annons