Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias och Carl Philips stora lycka – nya bebisen har kommit till världen!

27 dec, 2023, 08:00 

Prins Carl Philip och prinsessan Sofias nära vänner har välkomnat en son!

Annons
Danny Saucedo avslöjar – Sofia stoppad av hovetBrand logo
Danny Saucedo avslöjar – Sofia stoppad av hovet

Det var i somras som artisten Danny Saucedo, 37, avslöjade att han och kärleken Anna Eriksson väntade barn.

På juldagen avslöjade Danny att paret har välkomnat en son!

”Det är för mycket svåra och tunga händelser världen över. Jag försöker navigera mellan en orolig värld och bubblan jag befinner mig i just nu. Jag får otroligt mycket perspektiv och tacksamhet i denna stund”, skriver artisten på Instagram och fortsätter:

”Lycklig att vara pappa till en frisk och stark liten kille och ser fram emot alla faser av att vara en mentor och vägvisare i hans liv. Fan va kul vi ska ha! Idag va vi på hans första promenad och det kommer bara bli roligare fr.o.m nu 🫧🩷”

Annons

Danny Saucedos fina relation till prins Carl Philip och prinsessan Sofia

Som många vet så är Danny en nära vän till prinsessan Sofia och prins Carl Philip sedan många år tillbaka.

Bland annat uppträdde han med låten "Till mitt sista andetag" tillsammans med dåvarande flickvännen Molly Sandén på prinsparets bröllop 2015.

Molly Sandén och Danny Saucedo framför prinsessan Sofias sång till Carl Philip under bröllopsmiddagen i Vita Havet på Kungliga slottet.

Nyligen avslöjade Danny för Svensk Dam att han till och med ringt Sofia för att lura Carl Philip i prankprogrammet "Ägd av Danny", men att idén stoppades av hovet:

Annons

– Hon var skitsugen på att få busa med honom, men det gick inte.

Brudparet prins Carl Philip och prinsessan Sofia applåderar efter att Molly Sandén och Danny Saucedo framförts prinsessan Sofias sång till prins Carl Philip under bröllopsmiddagen i Vita Havet på Kungliga slottet.
Sofia och Danny ville pranka Carl Philip – men hovet sa nej.

Glädjebeskedet till Carl Philip och Sofia

Att Danny och Anna nu välkomnat en liten kille till världen är givetvis en stor lycka för alla deras nära och kära – inklusive prinsparet.

Vem vet – om några år kanske Dannys lille pojk springer runt och leker med prins Alexander, prins Gabriel och prins Julian.

Drottning Silvia fick sällskap av sina barnbarn: prins Oscar, prins Nicolas, prins Gabriel, prinsessan Adrienne, prinsessan Estelle, prinsessan Leonore, prins Alexander och prins Julian, när man tog emot och dekorerade slottets julgranar från Skogshögskolans studentkår i Umeå på Stockholm slott.
Kanske får Dannys son några kungliga lekkamrater!
Annons