Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias privata bild väcker reaktioner – som vi inte sett förut

12 dec, 2023, 17:40 

Den nya bilden får folket att haja till.

Annons

Att prinsessan Sofia är en modern prinsessa råder det ingen tvivel om. Hon använder gärna Instagram för att tala med folket och publicera privata bilder på familjen och bakom kulisserna på kungliga tillställningar.

Och nu har hon gjort det igen!

Därför känner du igen Victorias & Silvias klänningar • Sofias bluff med smyckena • Därför nobbar Madeleine Nobel – 3 kungliga snackisar från Nobel 2023!Brand logo
Därför känner du igen Victorias & Silvias klänningar • Sofias bluff med smyckena • Därför nobbar Madeleine Nobel – 3 kungliga snackisar från Nobel 2023!

Prinsessan Sofias privata bild från festen på slottet

Ja, det är onekligen ingen som missat att Nobelbanketten ägt rum. Det är ju en av de kungliga höjdpunkterna, och kungafamiljen firade pristagarna både på söndagen och måndagen.

Annons

Prinsessan Sofia som vid det här laget är en rutinerad gäst, skapade succé och löpsedlar med sina blåsor. En stilren svart, och en elegant röd sidenklänning som båda fått toppbetyg av recensenter.

Pressuppbådet är enormt kring en högtid som Nobel, och själva middagen direktsänds dessutom av SVT. Men Sofia lyckas ändå bjuda på en bild, från bakom kulisserna på slottet, som vi inte ännu sett:

"Under två högtidliga och intressanta dagar har vi haft förmånen att få närvara när vetenskapen och litteraturen har hyllats." Skriver hon.

Prinsessan Sofias hyllade knep – så talar hon till fansen

Ett så tjusigt par – och visst är det kul att få sig en inblick från hur det går till bakom allting? Det är tydligt att det uppskattas från följarna. Redan när bilden bara legat ute i några minuter strömmar superlativen in från runt om i världen:

"Ett vackert par och en vacker klänning"

"Vackra människor"

"Sånt vacker kungligt par"

Sofia är ju något av ett proffs när det kommer till att tala direkt till folket, som man ju gör via Instagram. Kring högtiderna publicerar hon gärna en bild från julmyset på Villa Solbacken, och när sommaren tågar in kommer en traditionsenlig sommarhälsning från familjen.

Annons

Och vem kan glömma den ljusglimt hon bjöd på under det dystra coronaåret?

"Eftersom många stannar hemma i år och upptäcker Sverige på nära håll så kommer vi här på Instagram att dela med oss av några av våra smultronställen där vi befinner oss i sommar. Detta för att visa att vårt vackra land har fantastiska möjligheter för en kul, härlig och aktivitetsfylld hemester" skrev hon då och delade underbara bilder.

Foto: TT/Instagram

Annons