Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias underbara besked med Carl Philip – bekräftar med ny bild!

22 feb, 2024, 19:00 
Prinsessan Sofia är tillbaka i rampljuset – och delar med sig av fantastisk bild!
Annons
Prinsessan Sofias oro för barnen: ”Oroväckande”Brand logo
Prinsessan Sofias oro för barnen: ”Oroväckande”

När prins Carl Philip och prinsessan Sofia dyker upp i det kungliga rampljuset, vet man också att glamournivån kommer att höjas. Prinsparet ser alltid till att lysa upp alla rum, osa hög klass och stil, och får ofta beröm för hur de för sig i den kungliga världen.

Samtidigt är det inte superofta som vi får se Sofia. Det är ingen hemlighet att hon inte har lika mycket uppdrag i den officiella kalendern och ibland kan det dröja flera veckor innan hon dyker upp vid Carl Philips sida.

Det betyder så klart inte att Sofia inte jobbar.

– Det vi lägger ut i kalendern är inte allt som Sofia gör utan hon jobbar hela tiden med sin stiftelse och andra projekt i kombination med att hon tar hand om sina små barn. Men det är inget som läggs ut i den officiella kalendern utan det är ett pågående arbete, har hovets informationschef Margareta Thorgren berättat för Svensk Dam.

Annons
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip
Det är alltid roligt att se prinsessan Sofia och prins Carl Philip ihop.JESSICA GOW

Carl Philips och Sofias beslut

Ja, Sofia och Carl Philip har alltid sett till att prioritera sina barn. Kungen har tidigare avslöjat att de vill klara av så mycket som möjligt själva och sönerna prins Alexander, prins Gabriel och prins Julian en så normal uppväxt som möjligt.

– Jag tror de lever mest bekymmersfritt av alla i kungafamiljen. De har en kärnfamilj i det fantastiska huset ute på Djurgården och gör lite representation och så vidare.

– De behöver inte vara i stormens öga som kungen och drottningen och kronprinsessan. Om du frågar mig så är de lyckligast i kungafamiljen, absolut, sa Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall i P1:s ”Monarkerna” förra året.

Annons

Glädjen – här syns Carl Philip och Sofia

Även stiftelsen, vars uppdrag är att främja en tryggare nätvardag för barn och unga samt ökad respekt och förståelse för alla med dyslexi, är något Sofia brinner lite extra för och gärna prioriterar.

I veckan var både Sofia och Carl Philip på plats i Stockholmför att fortsätta sitt outtröttliga arbete med sin älskade stiftelse. Under besöket passade de dessutom på att dela med sig av en bild – till allas stora glädje!

”En fortsatt hyllning till Sladja Mijatovic, rektor på Aniaragymnasiet i Göteborg, som vi åt lunch med idag! Prinsparets Stiftelse har under flera år stått som värdar för priset Årets värdegrundsarbete som förra året delades ut till Sladja Mijatovic”, står det till den underbara bilden.

Sofia och Carl Philip
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip på plats i Göteborg för att jobba med sin älskade stiftelse.Instagram

Foto: TT/Instagram

Annons