Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sorgliga sanningen bakom nya bilderna på Madeleine och Carl Philip

26 jul, 2023, 12:00 

Det döljer sig en dyster verklighet bakom de härliga bilderna.

Annons

Sommar, sol och glass i stora lass – ja, det är verkligheten för våra kungligheter just nu som kan njuta av den efterlängtade sommaren på Öland.

Svensk Damtidning kunde dela exklusiva bilder från kungafamiljens sommarlov, och visst såg det härligt ut. Men det finns också en sorglig verklighet bakom det hela.

Johan T Lindwall: Därför vägrar Chris att flytta till SverigeBrand logo
Johan T Lindwall: Därför vägrar Chris att flytta till Sverige

Nya bilderna på prinsessan Madeleine på Öland

– Solliden är vår oas, vårt ställe att hämta krafter och umgås med familjen och alla barnbarn, har drottning Silvia tidigare sagt om somrarna på Öland.

Så visst njuter hon till max nu, omringad av sina älskade barn och barnbarn. Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill är ju dessutom på plats, som annars befinner sig 800 mil bort i Florida.

Annons

På bilder som Svensk Dam kan dela från Öland syns det hur familjen verkligen njuter av förmånen att ha varandra nära. Kungaparet, prins Carl Philip och prinsessan Sofia och barnen, och hela prinsessan Madeleines familj njöt av en (dramatisk) sommardag ihop, som givetvis inkludera ett besök till en glasskiosk.

Prinsessan Madeleine och familjen går på en brygga
Madeleine och familjen tar ledning.

Sorgliga sanningen bakom nya bilderna på kungasyskonen

Men det finns ju en sorglig sanning bakom dessa härliga bilder. Alldeles snart är det ju dags för Madeleine och familjen att hoppa på ett plan till Florida, och återigen skiljas åt från sin familj. Det märks att de tar vara på den sista tiden ihop på ett tag.

Och det var ju inte heller så här det skulle bli. Tidigare i år meddelade hovet att Madeleine och Chris valt att flytta hem till Stockholm i augusti, men för ett tag sedan kom beskedet att flytten är uppskjuten.

Det nya budet blev år 2024, och exakt när är inte känt. Men barnen kommer börja höstterminen i Florida, och det lär dröja ett tag innan hela kungafamiljen återigen är samlad under samma tak.

Foto: Svensk Damtidning

Annons