Sötchock! Fler nya bilder på prins Louis och farfar Charles

Prins Charles med familj.

När brittiska prinsfamiljen fotograferades tidigare i höstas var det charmtrollet prins Louis som stal showen. Vi har bildbeviset!

När prins Charles fyllde 70 förra veckan publicerade hovet nya underbara bilder på hela prinsfamiljen. Nu har det faktiskt släppts ännu fler och härligare foton på de brittiska kungligheterna. På en av bilderna ser vi farfar Charles med yngsta barnbarnet i famnen. Charles skrattar och ser kärleksfullt på Louis. Pojken har ena näven i munnen och ler glatt. Han är ett riktigt litet charmtroll! Och vem har han ärvt charmen av? Jo, farfar såklart!

Fotografen Chris Jackson som har publicerat den fina bilden på Instagram skriver:

“Jag fick en så fin respons på bilderna på prins Charles födelsedagsfoton och jag ville tacka alla för de fina kommentarerna”.

Bilden som är från september, togs vid samma tillfälle som under familjefotograferingen i Clearence House vackra trädgård. Här nedan ser vi ännu en bedårande bild med hertiginnan Kate, prinsarna William och Harry, hertiginnan Meghan och Camilla samt prinsessan Charlotte och prins George. Louis som var fem månader vid det här laget visste precis hur han skulle charma hela familjen. Mitt under fotograferingen tar den nyfikne lille prinsen ett stadigt grepp i farfar Charles ansikte! Och reaktionen? Hela familjen gapskrattade!

Läs också:

Prins Charles överraskning till George – skogstokigt eller roligt?

Bildextra! Charlotte är en kopia av pappa William

Se bilderna från prins Charles stora fest

Foto: Chris Jackson