Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sötchock! Se bilderna på Estelle och Oscar i Åre

08 feb, 2019, 14:27 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
prinsessan estelle kronprinsessan victoria prins oscar
En stor kunglig hejarklack är på plats i Åre.
Annons

Medan resten av kungafamiljen gjorde entré i smoking och långklänning, under gårdagens stora Childhood-middag på Tyrol, så packade Victoria och Daniel ner varma mössor och tjocka jackor för en helg i Åre. Kronprinsessfamiljen följer just nu alpina VM från läktaren och dessutom passar de på att umgås med Haakon och Mette-Marit som också är där för att heja. Den svenska utförsåkaren Lisa Hörnblad hade med andra ord med sig en stor kunglig hejarklack när hon tävlade i damernas störtlopp tidigare idag.

Estelle viftade med svenska flaggan

När det blev känt att det norska kronprinsparet skulle åka till Åre meddelade hovet att Haakon och Mette-Marit främst såg fram emot skidåkaren Aksel Lund Svindal (som sätter punkt för karriären efter det här mästerskapet). Men under Lisa Hörnbalds åk verkade Mette-Marit minst lika engagerad i en svensk seger. Hon bar nämligen en svartvit Sweden-mössa och var minst lika peppad som prinsessan Estelle.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
prinsessan estelle kronprinsessan mette-marit
Kom igen nu, Sverige!, ropade Estelle och norska Mette-Marit i kör.

Prins Oscar höll sig dock lite i bakgrunden och ville helst av allt följa mästerskapen från mamma Victorias famn. Vilket passade storasyster Estelle som på så sätt fick vifta med sin flagga ifred. Victoria och Daniel har en nära relation Haakon och Mette-Marit och det märktes verkligen hur glada de var att se varandra. Kronprinsessan är ju Ingrid-Alexandras fadder och Mette-Marits är prins Oscars – och den norska kronprinsessan passade förstås på att gulla med sin gudson mellan åken.

alpina vm victoria estelle oscar
Kronprinsessfamiljen umgås med Haakon och Mette-Marit uppe på läktaren.

 

mette-marit prins oscar prinsessan estelle VM
Mette-Marit passade på att gulla med prins Oscar.

Efter det första åket tog sig kronprinsessfamiljen in i värmen, och vi fick se lilla prins Oscar vifta med flaggan, gående intill sin mammas ben!

Prins Daniel, kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle och prins Oscar mellan de två åken!
Prins Daniel, kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle och prins Oscar mellan de två åken!
Prins Oscar viftade med flaggan!
Prins Oscar viftade med flaggan!

Till helgen kommer dessutom kungaparet dit och då blir den kungliga hejarklacken ännu större. Heja, heja!

Läs mer

Foto: Anders Wiklund/TT

Annons