Spekulationer kring Carl Philip och Sofia – efter nya familjebilden

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia visar upp barnen

Äntligen en ny bild på Carl Philip och Sofia – med sina tre prinsar i famnen! Men en detalj kring den nya familjebilden väcker frågor.

Slå på ljud

Veckan efter midsommar fick svenska folket en glimt av Carl Philips och Sofias semester. Med texten "en sommarhälsning från vår familj" valde paret att dela med sig en ny familjebild där de tre prinsarna satt i sina föräldrars famn. Extra roligt var det förstås att se prins Julian, som växer så det knakar!

LÄS MER: Prins Daniel tjuvstartar Victoria-firandet – spelar golf!

Prins Carl Philips och prinsessan Sofias sommarplaner

Förra sommaren reste prinsparet runt i landet och förespråkade "hemester" genom att visa upp olika semesterbilder från sina utflykter. I år ser det annorlunda ut. Prins Julian är bara några månader gammal och Carl Philip och Sofia tar det mer lugnt. Nu har de dock flyttat på sig och befinner sig på Öland för att vara med och fira kronprinsessan Victoria.

På familjens älskade sommarparadis kan de koppla av och njuta av havet och lugnet som Solliden erbjuder.

LÄS MER: Daniels kärleksgest till Victoria – privata ögonblicket fångades på bild

Alla har nära till varandra, kungaparet bor i eget majestät på slottet och kungabarnen med tillhörande familjer i olika hus på området.

Den söta familjebilden har väckt många reaktioner och det är tydligt att svenska folket har saknat Carl Philip och Sofia i den kungliga rapporteringen. Men en fråga lämnas obesvarad. Vem tar bilden? Prinsparet lever ju ute på Villa Solbacken utan någon stor personalstyrka som kungaparet och kronprinsessparet, så kanske har de rent av bett någon familjebilden. Victoria är en duktig fotograf – kanske var hon på besök och passade på att knäppa en bild?

LÄS MER: Prins Daniels hjälteinsats för Victoria – läkarens ord

Foto: TT, Prinsparet