Spelet bakom nya bilderna på kungaparet – vi avslöjar!

nya bilder kungaparet stenhemmar
Nya bilder på kungen och drottningen utanför slott publicerades i samband med statschefens födelsedag. Men det finns även ett annat syfte med den fina bildserien.
Annons

Dagen innan kungens födelsedag publicerade flera bildbyråer nya bilder på jubilaren och drottning Silvia. Bilder från deras nya vardag ute på Stenhammar. Men det var inte bara födelsedagen, som kungaparet hade i åtanke när kungaparet valde att ta med fotograferna på en hundpromenad längs de kungliga ägorna. Vi avslöjar spelet bakom bildserien!

Annons

Det är oroliga tider just nu. Över 2000 invånare, i Sverige, har dött i sviterna av covid-19 och många kan inte fira Valborgsmässoafton med släkt och vänner, på grund av risken att bli smittad eller att föra smittan vidare.

Annons

Okända planen bakom kungaparets bilder

Trots att fåglarna kvittrar och vitsipporna blommor ligger det ett mörkt moln över den här våren. Att man dessutom inte vet när livet kommer att återgå till det normala skapar förstås en stor osäkerhet.

nya bilder kungaparet stenhammar
Kungaparet ser så kärleksfulla ut på de nya bilderna!

Det här är kungaparet förstås ytterst medvetna om. Och de nya bilderna uppmärksammar inte bara kungens 74:e födelsedag. De skänker även svenska folket lite trygghet och glädje i en svår tid.

Annons

Kan inte återvända till Stockholm

Dessutom är det många som varit oroliga för statschefen och hans omtyckta drottning. De har båda passerat 70-strecket och befinner sig därför i en riskgrupp. Men bilderna, med hunden Brandie utanför Stenhamma, talar sitt tydliga språk – vårt kungaparet mår bra!

När kungaparet kommer att återvända till Stockholm vet inte ens de själva. Det får tiden utvisa. I nuläget kan de inte ens träffa sina barn och barnbarn och får istället ägna sig åt varandra under stillsamma förhållanden utanför Flen.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Spelet bakom nya bilderna på kungaparet – vi avslöjar!”

 1. Minna skriver: 30 april, 2020

  Silvia har varit räddning för Sveriges kungahus


  1. Allegra skriver: 1 maj, 2020

   Så sant Minna – Silvia är ingen Meghan om man säger


 2. Gunilla skriver: 1 maj, 2020

  Okända planen🤣🤣


 3. Lina Persson skriver: 1 maj, 2020

  Vad är det för ”spel” ni avslöjar??? Ni menar kanske ordet avsikt, så insinuant att skriva ”spel”. Skärpning och var rädd om orden och dess betydelse!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar