Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Splittring mellan prins Daniel och Chris O'Neill: "Inte så hjärtligt mellan dem"

Splittring mellan prins Daniel och Chris O'Neill: "Inte så hjärtligt mellan dem"

Här är sanningen om relationen mellan prins Daniel och Chris O'Neill.

3 kungliga snackisar från vecka 12!
0:54

Efter reklamen: 3 kungliga snackisar från vecka 12!

(0:54)

Slå på ljud

Det är nog svårt att tänka sig två människor med mer olika bakgrund än prins Daniel och Chris O'Neill.

Daniel var 27 år gammal och arbetade som personlig tränare på ett gym på Östermalm i Stockholm när han träffade kronprinsessan Victoria. Samma år som de gifte sig, 2010, stötte Chris på prinsessan Madeleine i USA via gemensamma vänner. Tre år senare var de gifta.

Relationen mellan prins Daniel och Chris O'Neill

Men vi pratar som sagt om två människor med väldigt olika framtoning och bakgrund. Daniel kommer från halvsömniga Ockelbo, medan Chris föddes in i den brittisk-amerikanska societeten.

Hur är då relationen mellan de två prinsessgemålen? Den här bilden har Caroline Vagle, kungaexpert på norska Se og hör.

– I Sverige har vissa medier refererat till rykten om att relationen mellan Daniel och Chris inte är så hjärtlig. Om det är så, så vill jag ändå säga att det inte är så konstigt att de inte riktigt hittat kemin. De kommer trots allt från två helt olika världar – medan prins Daniel är uppvuxen i ett helt vanlig hem på landsbygden i Sverige har Chris O'Neill vuxit upp bland societeten i Europa och USA. De har olika intressen och talar olika språk. Dessutom bor de ju på varsin sida av Atlanten, säger Caroline.

Även kungen har gjort skillnad på Daniel och Chris, har vår mångårige reporter Ellen Myrgård Lindén förklarat.

– Madeleines make var tidigt tydlig med att han inte hade något intresse av att bli prins och tjäna det svenska kungahuset. Och Chris har därmed inte behövt passera lika många ’test’ som Daniel. Han har sitt eget liv, inom finansbranschen, och ibland syns han vid Madeleines sida och ibland inte. Sedan var kungen mer beredd på att Madeleine skulle gå sin egen väg och eftersom hon också trivs med livet vid sidan av det kungliga strålkastarljuset så är Chris den perfekta maken för henne. Det vet kungen, säger Ellen.