Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sprickan efter Victorias tydliga beslut – det ligger bakom: "Gått lång tid"

19 feb, 2024, 07:00 
Nu blir det tydligare än någonsin. Sprickan är ett faktum.
Annons

Kronprinsessan Victoria har blivit föremål för en snackis utomlands, och i fokus står ett tydligt beslut som hon fattat. Beslutet har i sin tur lett till en spricka mellan Victoria och en annan kunglighet – här är anledningen bakom.

Därför lämnar kungen & Silvia Sverige • Uppgifter: Fergie & Andrew kan bli ett par igen • Nya bilden på Leonore välter internet – 3 kungliga snackisar från vecka 7!Brand logo
Därför lämnar kungen & Silvia Sverige • Uppgifter: Fergie & Andrew kan bli ett par igen • Nya bilden på Leonore välter internet – 3 kungliga snackisar från vecka 7!

Kronprinsessan Victoria i utsläppt hår – så ser hon ut

Som kunglig lämnar Victoria ingenting åt slumpen. Det gäller allt från hennes schema som är planerat in i minsta detalj, hennes träffsäkra outfits – och såklart, håret.

Det är nästan omöjligt att hitta en bild på Victoria från de senaste åren när hon inte har håret i en stram knut. Den senaste bilden kom i fjol, när hon var på besök på Svalbard och släppte ut håret för att kunna ha på sig mössa.

Annons

Men visst finns det däremot särskilda tillfällen som Victoria släpper ut håret, även om det var oftare när hon var yngre.

På denna bild som hovet släppte 2020 med anledning av kronprinsessparets 10-åriga bröllopsdag visade hon upp det mörka svallet:

Kronprinsessan Victoria i Gustav III:s paviljong på Haga
Wow – Victoria!Elisabeth Toll/Kungl. Hovstatern

Men annars är det alltid en knut i nacken som gäller, oavsett om det är Nobelbankett eller jobb från hemmakontoret på Haga.

Att Victoria har en signatur-look har inte undgått någon, och nu lyfter den internationella tidningen Hello detta.

Kronprinsessan Victorias beslut skapar rubriker – sprickan

Då framkommer det också att Victorias hår-beslut skiljer sig rejält från hur en annan kunglighet vill ha frissan. Tidningen uppmärksammar det faktum att prinsessan Kate ALDRIG bär håret i knut, och att kontrasten är stor mot Kates klassiska Hollywood-fönade hår.

Annons
Prinsessan Kate, prins William, kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Kronprinsessparet besökte Kate och William i höstas.Andrew Parsons / Kensington Palace
Kronprinsessan Victoria och prinsessan Kate
Två prinsessor i sina signatur-looks!MISC / BACKGRID US / TT

Ja, det är nästan imponerande hur väl Victoria lyckas med att göra anspråk på den låga knuten som hennes egna. Hello skriver skämtsamt:

"Det har faktiskt gått så lång tid sedan hon bar ner sitt hår offentligt att vi har börjat glömma hur det någonsin såg ut."

Men varför släpper inte Victoria ut sina vackra lockar då? Jo, förutom att det är snyggt är det också praktiskt. Tidningen har pratat med beauty-proffset Jason Crozier som ger sin syn på saken.

– Frisyren stärker den elegans och formalitet som krävs av hennes kungliga plikter, och säkerställer att hon presenterar ett snyggt utseende vid alla offentliga engagemang. Dessutom är en låg bulle otroligt mångsidig och kompletterar flera olika outfits – från formella klänningar till mer avslappnad klädsel, vilket gör den ett praktiskt val för någon med ett hektiskt schema som hennes!

Foto: TT

Annons