Pappans offentliga attack på Meghan – agerar efter avhoppet

Britterna är i chock efter Meghans och Harrys nyhetsbomb igår – och nu ger sig Meghans pappa in i brittiska kungahusets jättekris. Kan det bli värre?

Det är i en intervju med det amerikanska veckomagasinet Us Weekly som Thomas Markle ger sin syn på Meghans och Harrys oväntade utspel om att de lämnar den brittiska kungafamiljens frontlinje.

– Det enda jag har att säga är att jag är djupt besviken på min dotter, säger han med eftertryck.

Hertiginnan Meghan Markle

Meghans familjedrama fortsätter.

Inte helt oväntat, eftersom Thomas Markle har varit djupt kritisk mot Meghan i flera år. Deras relation är så katastrofal att den knappast kan bli värre.

Från brittiska kungafamiljens sida lär reaktionen dock bara bli en axelryckning, de har betydligt allvarligare problem att handskas med efter prins Harrys och Meghans nyhetsbomb i går.

Vad Meghans familj än hittar på kan krisen knappast bli djupare än vad den redan är.

78-årige Thomas Markle lever ett isolerat liv i den lilla mexikanska staden Rosarito och har gjort sig känd för en lång rad spektakulära utspel. Utsikterna att han någonsin kommer att få träffa sitt barnbarn Archie Mountbatten-Windsor verkar inte goda.

Meghans pappa Thomas Markle

Meghans pappa skapar rubriker igen.

Samtidigt uttrycker Thomas Markle en sorg över sin obefintliga relation med Meghan och hennes familj. I en intervju med Daily Mail i fjol var han tydlig med sin önskan om en återförening:

– Ibland får jag känslan att folk tror att jag inte älskar min dotter. Men det gör jag. Jag älskar henne väldigt mycket. Och jag vill inget hellre än att kunna ställa ett foto på Archie bredvid porträttet på Meghan.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor

Inget större hopp att Archie Mountbatten-Windsor får träffa morfar.

Foto: TT.