Starka reaktioner på bilderna på Estelle och Victoria: "Det är verkligen otroligt!"

Victoria och Estelle är lika som bär!

Prinsessan Estelle poserar ofta bredvid mamma Victoria.Nu har världen börjat reagera över en viss detalj.

Nästan alla som sett bilder på Estelle har gjort samma observation: hon är ju en kopia av sin mamma! Prinsessan, som hunnit bli åtta år gammal, blir bara mer och mer lik kronprinsessan för var dag som går.

Och nu har “nyheten” nått utlandet. Spanska magasinet Hola, en anrik tidskrift som funnits sedan 1944, har sammanställt en lista över alla kungabarn som påminner extra mycket om en av sina föräldrar. Föga förvånande finns Estelle med på listan.

Reaktionen: Estelle är en kopia av Victoria

Prinsessan Estelle och kronprinsessan Victoria.

Estelle och Victoria – vilket par!

“Med sina lurifaxiga leenden och uttrycksfulla bruna ögon, så är dessa två framtida svenska drottningar lika som bär”, skriver skribenten Suzanne McCullagh.

“De här kungliga barnen är små minikopior av sina föräldrar.”

Johanna Lejon, modeexpert och skribent på Svensk Dam, har också noterat likheten. Hon har följt Estelle sedan födseln – och nu häpnar hon.

– Det är verkligen otroligt hur lika Victoria och Estelle är. Och kollar man på foton så blir det faktiskt mer och mer lika för varje dag! När Estelle var liten påminde hon mer om prins Daniel men nu, när hon blivit äldre är det tydligt att hon är sin mor upp i dagen! säger Johanna.

Bilderna där man ser sanningen

Och tittar man på bilderna, ser man att Johanna har helt rätt.

På den här bilden från 1986 ser man verkligen likheterna mellan Victoria och Estelle.

På den här bilden från 1986 ser man verkligen likheterna mellan Victoria och Estelle.

Här också!

Här också!

– Tittar man på foton när Victoria är en sådär sju, åtta, nio år så är det nästan som att se Estelle. De har samma hårfärg, samma ögonfärg och samma leende. Dessutom har de en slags lekfullhet i sina ansikten som verkligen går igen. Det kanske kallas karisma? Jag tror nästan det. Deras utstrålning och framtoning är nämligen också otroligt lik, dem emellan. ”Hon är mamma upp i dagen” är sannerligen ett uttryck som tål att användas då det kommer till prinsessan Estelle – och det med rätta, säger Johanna.

 

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Estelles fina gest till farmor Ewa