Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stor oro i Norge efter bilden på drottning Sonja – helt ensam

08 aug, 2021, 15:00 

Drottning Sonja fångades på bild utan Harald på semestern.

Annons
Så träffades kung Harald och drottning Sonja!Brand logo
Så träffades kung Harald och drottning Sonja!

Det kan kännas som att sommaren är över men vi har resten av augusti framför oss och i kungahusen är det fortfarande semestertider.

Det blev tydligt i Norge under helgen då drottning Sonja fångades på bild när hon bordade det kungliga skeppet som tog henne till Helgeland för en privat semester.

Det skriver norska journalisten Oskar Aanmoen på Twitter, samt lägger ut en bild på drottningen, som vinkar glatt när hon stiger i land.

Varför hon reser ensam utan Harald eller någon annan i familjen är oklart, men även en drottning kan behöva lite egentid ibland!

Tufft år för norska kungaparet

I vintras gick kung Harald igenom sin andra operation på fyra månader, för att få bukt med den skadade sena över höger knä som plågat honom en längre tid och som tvingat honom att gå tungt stödd på sin käpp.

Han hade då under ett drygt år varit inlagd på Rikshospitalet i Oslo vid sex tillfällen, och tre månader tidigare hjärtopererats på samma sjukhus, efter att ha drabbats av andnöd. Den gången fick han han en ny hjärtklaff i utbyte mot den konstgjorda som han hade haft sedan 2005 och som nu var utsliten.

Nu har han varit tillbaka i tjänst ett tag, men följde alltså inte med Sonja på semestern!

Annons