Stor tragedi för drottning Elizabeth!

Drottning Elizabeth – krutgummornas krutgumma.

Drottning Elizabeth är i sorg.Hon har drabbats av ett plötsligt dödsfall.

Drottning Elizabeth är snudd på fanatiker när det gäller hästsport. Det vet alla som har sett tv-serien The Crown. Hon är djupt involverad i sina hästar och har regelbunden kontakt med sina tränare.

Därför lär söndagens nyheter ha drabbat henne hårt.

Stor tragedi för drottning Elizabeth

Drottning Elizabeth

Elizabeth har varit med om en stor förlust.

Under ett lopp på banan Newbury kollapsade plötsligt Elizabeths häst Space Walk. Jockeyn Tom Marquand kallade till sig veterinärerna på plats, som rusade med ilfart fram till den fallne kämpen.

Tyvärr kunde ingenting göras för att rädda Space Walk. Enligt Hello Magazine fick fyraåringen avlivas kort därpå.

Varje häst har en speciell plats i Elizabeths hjärta. Hon var fyra år gammal när hon fick sin första häst, en Shetlandsponny, från pappa George V.

 

LÄS OCKSÅ: Victoria och Daniel indragna i stor bluff!

“Hon har älskat det i hela sitt liv”

2014 valde det internationella hästsportsförbundet FEI att ge ett hederspris till drottning Elizabeth, för att uppmärksamma hennes nio decennier långa kärleksaffär till ridsporten.

– Hennes majestät Elizabeth har älskat hästar i hela sitt liv och inspirerat miljoner människor över hela världen. Hon är en sann hästkvinna, som fortfarande rider när hon får möjlighet, och hennes kunskap kring uppfödning är otrolig, sa ordföranden prinsessan Haya av Jordanien i sin motivering.

 

LÄS OCKSÅ: Victorias smarta utseendeförändring – kolla in skillnaden