Stora livsförändringen för prinsessan Madeleine – beslut i dag

Prinsessan Madeleine

Karin Törnblom/TT

Stora förändringar är på gång för prinsessan Madeleine och familjen borta i Miami.

cMänniskor över hela världen har under drygt ett år behövt förhålla sig till en ny verklighet där coronapandemin har varit ett faktum och restriktioner har krävts för att försöka hålla smittspridningen i schack. Men nu vaccineras det för fullt i många delar av världen och på sina håll har restriktionerna till och med kunnat lättas på.

LÄS MER: Chris O'Neill bryter tystnaden – uttalar sig för första gången på månader

Det gäller bland annat för Miami i Florida, där vaccineringarna pågår för fullt, skriver Miami Herald. Stadens borgmästare har återkallat de allra flesta restriktioner, och bland annat slopat den 197 sidor tjocka regelboken som upprättades förra året.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills nya vardag

Det är bland annat regler för restaurangbesök som har lättat, det finns nu ingen maxgräns på antal gäster hos restaurangerna så länge det hålls en viss distans mellan borden. För båtar har alla distanserande restriktioner slopats och så även för lagsporter, som ska kunna göra att idrottandet i distriktet kan återupptas så småningom.

LÄS MER: Här är alla tecknen; Madeleine flyttar hem till Sverige

Det här är självklart glada nyheter för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill, som bor i Miami-Dades county och nu kan börja röra sig betydligt friare, även om kravet på munskaydd på allmänna platser kvarstår!

Foto: TT