Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stora överraskningen! Estelle är med och firar mormor Silvia

18 dec, 2018, 10:21 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
drottning silvia prinsessan estelle
Snart drar den stora Silvia-hyllning igång! Och prinsessan Estelle är med och firar mormor.
Annons

Oscarsteatern står redo att ta emot alla gäster och snart drar den stora Silvia-hyllning igång! Och den yngsta gästen är lite extra speciell för drottningen. Svensk Damtidning kan nämligen avslöja att prinsessan Estelle är med under dagen. Vår reporter Helena Wiklund är på plats och beskriver stämningen som “pirrig och förväntansfull”. Estelle är ju äldsta barnbarnen och hon är van vid att delta vid den här typen av kungliga evenemang. Man fyller bara 75 år en gång så vi kan nog förvänta oss ett kalas utöver det vanliga.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
drottning silvia prinsessan estelle
Prinsessan Estelle firar mormor Silvia.

– Nu sitter prinsessan Estelle i en sammetsstol på första raden, med mormor bara en liten bit bort. Estelle såg så förväntansfull ut när hon kom in, och det är många barn här på scenen, det tycker hon säkert är extra kul. Och så får hon ju höra om allt bra som hennes mormor gör och har gjort. Fast det blir en lång stund att sitta stilla för en sexåring med spring i benen, nästan två timmar!, säger Helena Wiklund.

Läs mer

drottning silvia 75 år

Foto: IBL

Annons