Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sveket – prins Williams beslut efter att Harry nobbats

13 maj, 2021, 11:00 

Prins Harry och Meghan är mitt i en konflikt, då väljer superkändisen William istället.

Annons
Titta in i Meghan och Harrys nya lyxvilla!Brand logo
Titta in i Meghan och Harrys nya lyxvilla!

Prins William har under lång tid haft psykisk ohälsa som hjärtefråga och han jobbar stenhårt på att öka medvetenheten och normalisera att ta hjälp. Arbetet fortsätter outtröttligt och senast i raden av uppmärksammanden var ett videosamtal med olika fotbollsstjärnor.

Han bjöd in David Beckham, Tyrone Mings, Andros Townsend och Steph Houghton, alla väldigt framgångsrika på fotbollsplanen, till ett videosamtal där de berättade för prinsen om sina erfarenheter inom idrottens värld.

Prins William i samtal med Beckham – efter konflikten

David Beckham har bland annat axlat kaptensbindeln för det engelska landslaget, en tung uppgift som inte alltid varit enkel.

”Om sociala medier hade funnits -98 hade det varit en helt annan historia. Kände jag att det var okej att gå till någon och berätta att jag behövde hjälp? Nej. Jag kände bara att jag var tvungen att hålla allt inom mig och hantera det på egen hand” säger David Beckham i samtalet med prins William.

beckham
Meghan ska ha förolämpat Victoria Beckham.

Paret Beckham har enligt The Mirror haft en konflikt med Harry och Meghan, efter att Meghan ska ha antytt att den före detta Spice Girls-medlemmen läckt information om henne till pressen. Det kyliga relationer sträcker sig alltså inte till Harrys bror William.

Annons