Sveket – prins Williams beslut efter att Harry nobbats

Prins Harry och Meghan är mitt i en konflikt, då väljer superkändisen William istället.

Slå på ljud

Prins William har under lång tid haft psykisk ohälsa som hjärtefråga och han jobbar stenhårt på att öka medvetenheten och normalisera att ta hjälp. Arbetet fortsätter outtröttligt och senast i raden av uppmärksammanden var ett videosamtal med olika fotbollsstjärnor.

Han bjöd in David Beckham, Tyrone Mings, Andros Townsend och Steph Houghton, alla väldigt framgångsrika på fotbollsplanen, till ett videosamtal där de berättade för prinsen om sina erfarenheter inom idrottens värld.

Prins William i samtal med Beckham – efter konflikten

David Beckham har bland annat axlat kaptensbindeln för det engelska landslaget, en tung uppgift som inte alltid varit enkel.

”Om sociala medier hade funnits -98 hade det varit en helt annan historia. Kände jag att det var okej att gå till någon och berätta att jag behövde hjälp? Nej. Jag kände bara att jag var tvungen att hålla allt inom mig och hantera det på egen hand” säger David Beckham i samtalet med prins William.

beckham

Meghan ska ha förolämpat Victoria Beckham.

David Fisher/Shutterstock

Paret Beckham har enligt The Mirror haft en konflikt med Harry och Meghan, efter att Meghan ska ha antytt att den före detta Spice Girls-medlemmen läckt information om henne till pressen. Det kyliga relationer sträcker sig alltså inte till Harrys bror William.

LÄS MER: Så pressades Meghan att lämna kungahuset

LÄS MER: Meghan berättar: Levde som fånge i kungahuset

LÄS MER: Meghan dumpade Piers Morgan – verkliga relationen bakom bråket