Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svenska Ida, 36, har gift in sig i kungafamiljen – efter bara några månader med prinsen

09 feb, 2024, 15:00 
Ida Rudberg
Ida Rudberg, 36, träffade sin prins i mars 2022. I dag är de gifta – och Ida har kastats in i en helt ny vardag.
Annons
Här är Europas alla kungahus!Brand logo
Här är Europas alla kungahus!

I dag lever Ida Rudberg, 36, från Västra Frölunda ett liv många bara kan drömma om – med en prins.

Hon träffade nigerianska Regan Osamuyi Asuen mars 2022. Sedan gick de undan. Nu är de gifta, och Ida lever i lyx när hon är i landet.

– Det är kanske lite annorlunda från vad man som typiskt svensk är van vid, säger hon till Expressen.

Så fick Ida Rudberg sin prins

Ida är en av deltagarna i årets upplaga av "Älskar, älskar inte" där vi får följa svenskar som hittat kärleken utomlands.

I hennes fall handlar det alltså om en prins. Men det var inte det hon föll för, snarare var det hans sätt att föra sig på:

– Han klev in i sin fulla pondus och sa: "Jag vill att du ska följa med och så här gör vi, så det är bara för dig att säga ja", och då fanns det inget annat än att säga ja, säger Ida i Älskar, älskar inte.

Annons

I Nigeria har Ida nu plötsligt två hus, livvakter och en privatchaufför vilket är en omställning för henne och och hennes barn:

– Det klart att det finns hinder för vår relation, att kombinera mitt nigerianska liv med mina barns liv är ju en av de större svårigheterna som ibland känns lite oöverkomliga.

Paret ödslade som sagt ingen tid med att säga "ja" till varandra men Ida poängterar att de inte var något de behövde göra så snabbt, utan helt enkelt något de ville.

Sofie Louise är prinsessa i Malaysia

Ida är inte den enda svenskan som nyligen fått en utländsk prins på kroken. Även Sofie Louise Johansson, 37, från Östergötland har gift in sig i en kungafamilj utanför Sverige.

I hennes fall är det den malaysiska kronprinsen Tengku Muhammad Faiz Petra som öppnat helt nya dörrar för Sofie Louise, och gjort henne till prinsessa i Malaysia.

Bröllopet ägde rum 2019 i malaysiska Kota Barhu och i fjol välkomnade de en liten son till världen, Johan.

Älskar, älskar inte sänds torsdagar 21.00 på Kanal 5 och torsdagar på Discovery+.

Foto: Discovery+

Annons