Svenskens möte med Durek Verrett: "Gjorde jävligt ont"

03 feb, 2022, 20:00 

En svensk reporter berättar om sitt speciella möte med schamanen Durek Verrett.

Annons
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssaga
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssaga

Det var tidigare i veckan som prinsessan Märtha Louises pojkvän Durek Verrett avslöjade att de ska gifta sig!

Enligt norska Se og hör ska han ha berättat det under en livesändning på Instagram. Durek fick då en fråga från en följare om när kungen kommer att skicka ut ett pressmeddelande om att det vankas bröllop.

– Senare i år, broder, svarade Durek då.

Recept.se Nyhetsbrev

Svenskens möte med Durek Verrett: "Gjorde jävligt ont"

Som många vet är Durek en schaman och menar att han är en slags andlig vägledare. I en artikel i den sociala mediebyrån KIT berättar den svenska reportern Jonatan Loxdal om sitt möte med schamanen.

I texten, som publicerades 2016, skriver Jonatan att han träffade Durek i en lägenhet på Södermalm. Vid den här tiden var Durek inte Märtha Louises pojkvän, men han var känd för att "rena" Hollywoodkändisar, skriver Jonatan.

Annons

Reportern berättar att Durek på olika sätt försökte "hela" honom i totalt fyra timmar, bland annat genom att peta hårt med sina fingrar in i Jonatans mage.

"Jag vill att det ska ta slut men jag kan inte ge upp nu. Han pressar fingrarna på olika ställen, byter plats. Pratar till kroppen, du kan bättre! Det gör ont rakt igenom", skriver han.

Jonatan skriver att han hade ont i magen resten av dagen, men att han lärde sig något om hur "man bör se på livet" genom att träffa Durek.

Texten heter "Jag bad en schaman driva ut det mörka, och det gjorde jävligt ont", och går att läsa HÄR.

Annons