Systrarna återförenas! Victorias resa till Madeleine – glädjen i Florida

kronprinsessan victoria prinsessan madeleine

Efter flera månader isär kan nu Victoria och Madeleine ses igen.

Slå på ljud

Äntligen! Kronprinsessan Madeleine planerar en resa till lillasyster Madeleine nu när inreseförbudet i USA har hävts, från och med den 1 november. Det erfar Svensk Damtidning.

LÄS MER: Prinsessan chockar – tävlar i Let's Dance!

I mitten av augusti lämnade Madeleine Sverige efter en lång sommar på Solliden och sedan dess har hon inte träffat någon i familjen. Men nu väntar alltså efterlängtat besök av Victoria, Daniel, Estelle och Oscar.

Kronprinsessan Victorias resa till Madeleine

Victoria och Madeleine står varandra otroligt nära och bästisarna Estelle och Leonore har förstås mycket att ta igen. Så länge man är fullvaccinerad och har ett negativt covid-19-test, som inte är äldre än 72 timmar, är det nu alltså fritt fram för européer att resa in i USA.

Magnus Johnsson/TT

LÄS MER: Victorias skrattfest – mitt under viktiga uppdraget

Kronprinsessan har fått dra ett tungt lass det senaste 1,5 året då kungaparet fick skruva ner sitt arbetstempo för att skydda sig mot coronaviruset samtidigt som Sofia varit gravid och sedan mammaledig. Och så Madeleines isolering i Florida på det.

Men i somras kunde hela kungafamiljen njuta av tid tillsammans på Solliden. Alla samlades för Victorias födelsedag, den 14 juli, och semestrade sedan ihop på det öländska slottet. Det var minst sagt ett kärt återseende. Men nu längtar Madeleine förstås efter att få visa Victoria sitt vardagsliv i Florida. Det var ju flera år sedan hon fick besök av sin storasyster och mycket har hänt sedan dess.

Svensk Damtidning har sökt hovet för en kommentar.

Foto: TT