Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Tareq Taylor tvingas be kungen om ursäkt – orden Silvia inte vill höra

05 dec, 2023, 20:44 

Nu har det hänt igen. Kändiskocken ber kungen om ursäkt i TV4:s direktsändning.

Annons

Det lackar mot jul – och vad är väl mer synonymt med högtiden än ett riktigt mumsigt julbord? Och en förutsättning för en lyckad sittning är givetvis sällskapet.

Nu har svenskarna fått rösta på vem de helst delar en julmiddag med – och resultatet får vinnaren att be om ursäkt till kungen.

Kungen bryter tystnaden om Patrick Sommerlath • Silvia i sorg – tar farväl av vännen • Madeleines plötsliga blixtresa till Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 47!Brand logo
Kungen bryter tystnaden om Patrick Sommerlath • Silvia i sorg – tar farväl av vännen • Madeleines plötsliga blixtresa till Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 47!

Han vill svenskarna helst äta julbord med – petar kungen

Det är en jultradition att Livsmedelsföretagen via Demoskop frågar svenskar vem de helst vill äta julbord med. De senaste tre åren har samma person toppat listan: den karismatiske kändiskocken Tareq Taylor.

Ja, det visar sig att han lyckats charma ett helt folk genom hans insatser i bland annat Trädgårdstider, Stjärnorna på slottet och Masked Singer.

När det var dags för en liknande omröstning i somras, då vilken svensk man helst hade velat ha med sig på sommarsemestern, knep Tareq en biljett till förstaplatsen även då.

Annons

– Jag tror de fuskar med de där listorna, det kan bara vara ett namn där, säger en märkbart tagen och glad Tareq Taylor i TV4:s Efter fem.

Tareq Taylors ursäkt till kungen efter nobben

Hack i häl, bara en procent under, hamnar kungen. Han lär nog inte hänga läpp över det, men visst hade det varit betydligt roligare att hamna etta. Inte minst för drottning Silvia, som såklart vill att hennes make ska vara omtyckt.

När programledaren Axel Pileby frågar Tareq vad hans hemlighet är för att lyckas bräda kungen, passar han på att skicka ut en ursäkt som han hoppas når Drottningholm:

– Det är ju inte avsiktligt på något sätt som helst alltså. Jag får tacka så mycket, och be om ursäkt samtidigt. Det är ju otroligt häftigt!

Dessutom jämnar Tareq ut statistiken, när han själv får välja sin bordherre:

– Jag skulle faktiskt vilja äta med kungen. Jag har fått stora glädjen att laga mat till kungen men aldrig fått glädjen att sitta till bords med kungen.

Tareq Taylor står i sitt kök
Vi får se om kungen nappar på middagserbjudandet.

Foto: TT

Annons