Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tecknet som pekar på en skilsmässa för Charlene och Albert – olyckliga äktenskap och tragedier

02 aug, 2021, 13:05 
AvIndra Nordemar
Furstinnan Charlene och furst Albert har varit ifrån varandra hela året. Och skilsmässoryktena fortsätter. Nu tror många även att en förbannelse vilar över dem.
Annons
Här är Europas alla kungahus!Brand logo
Här är Europas alla kungahus!

Furstinnan Charlene och furst Alberts äktenskap har länge varit en snackis. Ryktena rör allt från att Charlene är olycklig i relationen till påstådda otrohetsaffärer.

Och bättre har det inte blivit av att Charlene varit ifrån sin familj på över ett halvår. Det har bland annat spekulerats om en skilsmässa varit på gång. Men i maj bekräftade Monaco-kungligheterna att prinsessan drabbats av en svår infektion i Sydafrika, och hon är därför blivit kvar i landet.

– Prinsen och prinsessan har varit gifta i tio år, vilket är betydligt längre än många trodde när de gifte sig. De flesta trodde att äktenskapet var dömt att misslyckas redan innan de officiellt gifte sig. Ryktet säger att Charlene försökte fly före bröllopet med en enkelbiljett till Sydafrika, men att hon stoppades på flygplatsen i Nice. Det hjälpte inte heller att hon såg nästintill olycklig ut under bröllopet, säger en kunglig reporter på norska Se og Hør, Caroline Vagle, till tidningen.

Annons

Legenden om förbannelsen över furstefamiljen i Monaco

Det har länge sagts att en förbannelse vilar över furstefamiljen i Monaco, eftersom de olyckliga äktenskapen i familjen Grimaldi går många generationer tillbaka. Nu har den gamla legenden fått liv på nytt då många menar att förbannelsen har nått prins Albert.

Olyckliga äktenskap i Monacos furstefamilj

Rainier III gifte sig med Hollywoodstjärnan Grace Kelly 1956, och de fick barnen prinsessan Caroline, prins Albert och prinsessan Stephanie ihop. Men äktenskapet var långt från perfekt. Bara några månader efter bröllopet ska Rainer ha haft flera älskarinnor.

Grace bodde dessutom själv i en lägenhet i Paris. Men under en resa till lantstället på Roc Angel, med yngsta dottern Stephanie, körde hon av vägen och miste sitt liv. Dottern klarade sig med skadades svårt.

Prinsessan Caroline har tre misslyckade äktenskap i bagaget. Hon verkade vara lycklig med sin andra man, Stefano Casiraghi, men han dog plötsligt i en båtolycka.

Annons

Prinsessan Stephanie har inte heller haft det lätt med männen. Hon ska ha haft 32 pojkvänner på 30 år, och två ettåriga äktenskap.

Framtiden för Charlene och Albert

De olyckliga äktenskapen sträcker sig betydligt längre bak i tiden än så, men hur det går för Albert och Charlene, det återstår att se!

Det verkar dock som att det kommer dröja innan Charlene återförenas med sin familj i Monaco.

"Furstinnan har inga planer på att återvända till Monaco", skriver franska tidningen Paris Match.

"Charlene tittar på lägenheter nära Johannesburg", uppger tyska Bunte, enligt People.

Foto: Instagram / hshprincesscharlene

Annons