Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Thomas Markle nekar till Meghans anklagelser

13 okt, 2019, 13:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Meghan
Thomas Markle bryter tystnaden. Nu avslöjar han varför han lät publicera Meghans privata brev: "Jag är tvungen att försvara mig själv".
Annons

Sagoskimret över kärleksparet Harry och Meghan har för länge sedan dunstat bort. Sedan det kungliga bröllopet har det stormat kring prins Harry och Meghan. Först var det flygresorna, sedan var det hemlighetsmakeriet kring sonene  Archie och nu handlar det om stämningen som handlar om det privata brevet, som Meghan skrev till sin pappa.

Infekterad familjesituation

Nyligen stämde de Mails moderbolag Associated Newspapers för publiceringen av ett utdrag ur ett privat brev, som hertiginnan av Sussex skrivit till sin pappa.

Meghans pappa nekar till anklagelserna

Thomas Markle själv nekar till alla påståenden om att han skulle ha läckt delar av brevet. Han hävdar att han delade med sig av innehållet efter det att en artikel i People Magazine skrev att han avfärdat alla Meghans försök till försoning.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Meghan Markle

Historien tog ytterligare fart förra tisdagen när hertigen av Sussex tillkännagav Meghans beslut att stämma till Mails moderbolag Associated Newspapers, med hänvisning till ett brott mot dataskyddslagen från 2018, såväl som “ständiga felaktigheter” och en “hänsynslös kampanj” mot Meghan. Det femsidiga brevet som skickades av Markle till sin far efter det kungliga bröllopet, är nu huvudpersonen i en tvist. Vilket drama!

Annons

Thomas Markles försvar

– Jag bestämde mig för att släppa delar av brevet på grund av artikeln, som Meghans vänner uttalade sig i i tidningen People,” sade Thomas.

– Jag måste försvara mig själv. Jag släppte bara delar av brevet eftersom andra delar var så smärtsamma. Jag tyckte det var sårande.

thomas markle

Thomas ifrågasatte också de påståenden om att han inte hade gjort några försök att kontakta Meghan efter det kungliga bröllopet. Vilken soppa, skriver The Sun. Detta lär bli en följetong som britterna kommer att få följa lång tid fram över. Ingen rast, ingen ro för kungafamiljen alltså.

Foto TT

Annons