Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prislappen på Madeleines Rolex: 100 000 kronor

30 sep, 2019, 16:07 
Prinsessan Madeleine
Tid är pengar heter det ju. Ja, i prinsessan Madeleines fall stämmer det på pricken. När hon medverkade på Bokmässan i Göteborg i fredags glänste den dyrbara kärleksgåvan på handleden.
Annons

Madeleine älskar sin klocksamling. Hon har en favorit-Cartier och en rad Rolexklockor. Chris använder sig av ett särskilt knep för att få kärleken mellan honom och Madeleine att blomstra lite extra. Han ger henne det han själv helst vill ha…

Prinsessan Madeleine

Prinsessans amerikansk-brittiske man är mycket förtjust i Rolex-armbandsur. Han har en hel samling hemma i huset i Miami. De flesta är unika vintage-modeller. De flesta har han inhandlat i New York, där det finns flera vintagehandlare som är specialiserade på Rolex.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Madeleine

Chris har tidigare köpt en lyxig Rolex-klocka till sin hustru i present, som hon brukar bära. Det är en Rolex Datejust från sent sjuttio- eller tidigt åttiotal. Den är tillverkad i rostfritt stål med vitguldkrans. Hon brukar ha den med ett läderarmband, som inte skaver.

Madeleine med älsklingen på armen

På Bokmässan bar prinsessan Madeleine sin älsklingsmodell, en lyxklocka runt handleden i form av den klassiska Rolex Daytona.

Madeleine 5
Annons

– Madeleine och Chris har valt två olika modeller av Daytona och årtal. Madeleines skulle jag tro är från 1997 eller 1998. I dag skulle hon få mellan 65 000 till 70 000 kronor om hon sålde klockan. I affär kostar den över 100 000 kronor. Den är en raritet med tanke på att det är en äldre modell, enligt Nymans UR i Stockholm.

Chris och madeleine

Det är så gulligt att Chris och Madeleine har likadana klockor. De matchar varandra och lever i samma tidszon, kanske man kan säga, trots att de brukar vara på olika sidor om Atlanten. Chris är på det viset alltid med henne och stöttar. Hon kan bara snegla på sitt armbandsur och så tänker hon på honom!

Foto TT

Annons