Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tidigare anställd bryter tystnaden – absurda ryktena som förföljer Charles

23 sep, 2022, 09:00 
Kung Charles och drottning Elizabeth

Kung Charles omgärdas av flera märkliga rykten.

Annons
Absurda ryktena om Meghan – mitt under landssorgenBrand logo
Absurda ryktena om Meghan – mitt under landssorgen

För drygt två veckor sedan dog Drottning Elizabeth efter 70 år på tronen. Sonen kung Charles har nu tagit över tronen och många förmodar att det brittiska kungahuset kommer förändras.

Samtidigt florerar det flera märkliga teorier och rykten om kung Charles. Det har nu gått så långt att hans tidigare butler uttalat sig i en intervju med Entertainment Tonight.

– Någon frågade mig: "Stämmer det att du var tvungen att bära runt på toalettsitsen”. Jag svarade bara: ”Vilken toalettsits? Jag har aldrig hört talas om det här”, säger tidigare butlern Grant Harrold.

Annons
Kung Charles
Kung Charles har efter drottning Elizabeths död förföljts av flera bisarra rykten.

Markerar efter bisarra ryktet om Charles

Ett annat rykte är att kung Charles kräver strukna skosnören, men även det hävdar Grant Harrold är rent nonsens och något som han starkt vill dementera.

Det är helt påhittat och jag vet inte var de här kommentarerna kommer ifrån. Jag vet inte varför de säger så. Jag vet inte vad de försöker uppnå med det, för det är bara så dumt. Det är bara tråkigt att folk vill fokusera på sådana saker, säger han vidare.

Annons

Hyllar Camilla och Charles

I stället för bisarra rykten tycker Grant Harrold att man borde fokusera på vilken typ av person kung Charles är – och vad som kommer hända med det brittiska kungahuset efter drottning Elizabeths död.

– Han är en fantastisk man. Han är precis som sin mor. Han är rolig, han är kvicktänkt och traditionell. Jag tror att han kommer bli en bra kung, eftersom jag sett hur han är som person, säger han och lovordar samtidigt drottning Camilla.

– Hon är väldigt bra för honom. De är ett lag, ett fantastiskt lag. De är bästa vänner.

Camilla och Charles
Tidigare butlern talar varmt om Camilla och Charles och säger att de är bästa vänner.

Foto: TT

Annons