Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tidigare anställd bryter tystnaden om Diana – är som man trott

27 maj, 2024, 06:00 
Victoria Morand
Tidigare anställd bekräftar misstankarna.
Annons
Prinsessan Diana – den odödliga ikonenBrand logo
Prinsessan Diana – den odödliga ikonen

Prinsessan av Wales var en ikon utan dess like. Hennes omåttliga känsla för stil inspirerar lika mycket idag som under 80- och 90-talen.

Nu öppnar prinsessan Dianas tidigare hårfrisör upp om deras relation och hur det var att jobba under en av världens kändaste kvinnor.

John Stillwell

Richard Dalton träffade Diana första gången när hon bara var 17 år gammal och fortsatte att styla henne i 10 år framöver – något som resulterade i att Dalton även var den första som klippte Dianas söner, William och Harry.

Annons

– Hon litade på mig väldigt mycket, det var därför jag fick gå till pojkarna och klippa dem. De var båda väldigt söta, säger frisören.

Diana älskade det "normala" livet

Richard berättar att Diana och han delade många skratt och ibland kunde prinsessan även ringa honom lite spontant.

– Hon ringde mig och sa "får jag komma och fixa mitt hår i din lägenhet?" Hon älskade att komma hem till mig för att det var så "normalt", säger han.

Mark Stewart

Från evenemang i London till kungliga turnéer runt om i världen, Richard Dalton samarbetade nära med Diana även när hon skulle välja ut sina accessoarer.

Annons

Frisören beskriver tiden med prinsessan Diana som en av hans största livsupplevelser.

– Hon var extremt speciell. Hennes skönhet kom inifrån och hon var vackrare i verkligheten än på någon bild ni någonsin kommer se, avslutar Richard med att säga.

Bild: TT

Annons