Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tv-bilder från begravningen förvirrade alla – nu kommer förklaringen: “Är det verkligen?”

25 sep, 2022, 07:00 
AvIbraheem Alsalman
Nu har vi fått en förklaring. Foto: TT.

Men är det inte....?

Annons
Meghan stjäl showen under Elizabeths begravning – anklagasBrand logo
Meghan stjäl showen under Elizabeths begravning – anklagas

Under måndagen begravdes drottning Elizabeth. Det var en historisk händelse och något vi förmodligen aldrig kommer uppleva igen. Begravningen var värdig för drottningen och alla hennes nära och kära närvarade för att ta ett sista farväl av en älskad mamma och ledare som lyckades ena Storbritannien under en lång tid.

Begravningen, som ägde rum i Westminster Abbey, sågs av över tre miljarder människor runtom i världen. Dessutom hade hundratusentals samlat sig för att vinka adjö.

Annons

När allt var nästan över och de flesta hade gått hem fick familjen en privatstund med drottningen. Kung Charles, prins Harry och William med respektive närvarade för att föra drottningen till hennes sista vila.

Tv-bilderna på BBC förvirrade alla – nu kommer förklaringen

Närmare 2 200 personer närvarade när drottningens fördes till hennes sista vila. Stundtals blev det känslosamt och många brast ut i tårar.

Men det många inte noterade var det att det fanns kändisar på plats. De flesta trodde att inbjudningarna gällde bara kungligheter och statschefer, men så var alltså inte fallet.

På Twitter har flera noterat nämligen en väldigt känd skådespelare som var på plats inne i kyrkan. Men ingen kunde slå fast något.

Var tv-serien Greys Anatomys storstjärna Sandra Oh där?

Annons

"Varför är Sandra Oh på begravningen?", undrade en användare.

"Var det bara jag eller var det precis Sandra Oh jag precis såg?, lyder en annan kommentar.

Och mycket riktigt så var det. Den superkända skådespelaren var faktiskt på plats. Efter begravningen la hon upp en bild på Instagram med texten:

"Stolt över att representera Kanada på drottning Elizabeths begravning på Westminster Abbey".

Greys Anatomy är en väldigt känd serie där man får följa med sjukhuspersonal under deras vardag. Serien hade många säsonger och vann diverse ärofyllda priser.

Annons