Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV: Därför straffas Märtha Louise – efter Shaman Dureks alla skandaler: ”Han blev droppen”

07 feb, 2023, 06:30 

Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek Verrett är otroligt lyckliga ihop, men deras kärlekshistoria kantas av skandaler, kontroversiella åsikter – och hård kritik.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Shaman Durek kom in som en riktig virvelvind i det norska kungahuset. När prinsessan Märtha Louise offentliggjorde sin nye pojkvän lät kritiken inte vänta på sig. För hur kan en norsk prinsessa välja att vara tillsammans med en shaman?

Under åren har shamanen varit mycket omskriven i pressen och han har också fått mycket hård kritik för sina minst sagt kontroversiella uttalanden och åsikter.

– Han har bland annat berättat ingående i en podcast hur ofta, hur länge och hur många gånger om dagen han och prinsessan Märtha Louise har sex. Han har påstått att han kan bota kvinnor från avtryck i underlivet, något han menar att de får om de har sex med många män, säger Anders Johan Stavseng, hovreporter på norska tidningen Se og hør.

Skandalerna kring prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek Verrett

Ja, skandalerna har avlöst varandra, till slut blev det för mycket och Märtha Louise har straffats efter alla övertramp. Nu ska hon inte längre representera kungahuset.

Annons

– Prinsessan Märtha Louise har också varit en frispråkig prinsessa, men Durek blev droppen som fick bägaren att rinna över för att representera kungahuset, säger Anders Johan Stavseng.

I det nya avsnittet av Svensk Dam Förklarar reder vi ut alla turer och skandaler.

Vad blir Durek Verretts roll när prinsessan dragit sig tillbaka från att representera kungahuset? Vad har kronprinsessan Mette-Marit betytt för honom och vilka likheter finns mellan dem? Och vilken uppfattning har resten av den norska kungafamiljen av honom – egentligen?

Se avsnittet i tv-spelaren nedan!

Prinsessan och skandal-shamanenBrand logo
Prinsessan och skandal-shamanen
Annons