TV4:s lögn om Victoria – mitt i sändningen

victoria

TV4:s påstående om Victoria stämmer inte alls!

Masked Singer i TV4 har blivit årets stora tv-succé och vecka efter veckan har svenska folket bänkat sig framför tv:n för att försöka lista ut vilka kändisar som gömmer sig bakom de kreativa förklädnaderna.

Gissningarna från jurybordet har haglat över deltagarna och en av de som skapat allra mest huvudbry är Enhörningen. Under finalprogrammet avslöjades hennes identitet äntligen, det var nämligen skådespelaren och tv-personligheten Ellen Bergström.

Felix Herngren har under säsongens gång varit kreativ med sina gissningar och drog till och med kronprinsessan i leken. Men det föll på att han frågade sig om kronprinsessan är en jeanstjej och kom fram till att det är hon INTE.

Kronprinsessan Victoria väljer jeans

Men där hade han inte helt rätt. Visst Victoria älskar att klä upp sig för glamourösa middagar och galakvällar, men till vardags är hon som vilken person som helst och bär gärna helt vanliga kläder, däribland även jeans.

victoria

Kronprinsessan Victoriabar jeans på statsbesök i Japan 2001.

Charles Hammarsten/TT

Det fick vi bland annat se under kronprinsessans många landskapsvandringar som hon ägnade sig åt för ett par år sedan. Men ända sedan ung ålder har just jeans varit något av ett favoritplagg från kronprinsessan.

Victoria

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia vid vattenfallet Njupeskär i Fulufjällets nationalpark under landskapsvandringarna.

Jessica Gow/TT

"Det är proffsigt gjort trams"

Tv-kritikerna har varit kluvna till Masked Singer. Ingen förkroppsligar detta bättre än Aftonbladet-räven Jan-Olov "Gossen" Andersson, som i sin krönika om programmet medgav att han inte riktigt vet vad han ska tycka.

"Två avsnitt har inte övertygat mig om att det är annat än proffsigt gjort trams. Men erkänner samtidigt att man ju blir lite nyfiken på vilka som döljer sig bakom maskerna. Så framåt klockan 21.20 på fredagskvällarna kan man ju slå på tv:n", skriver Jan-Olov.

LÄS MER: Ebba Buschs kaos efter skilsmässan – riskerar förlora allt