Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ulrika Jonsson rasar efter händelsen med Williams och Kates barn

27 sep, 2022, 17:30 
Ulrika Jonsson, George och Charlotte

Ulrika Jonsson kommer med hård kritik!

Annons
Drottning Elizabeth är död – blev 96 år gammalBrand logo
Drottning Elizabeth är död – blev 96 år gammal

Ulrika Jonsson, 55, har gjort sig känd som en riktig tv-profil i Storbritannien, och har varit programledare för TV-program som "Good Morning Britain", "Gladiatorerna" och "Miss World".

Hon är även känd för den omtalade otrohetsaffären med fotbollstränaren Sven-Göran ”Svennis” Eriksson, 74, som blev rejält uppmärksammad och omskriven världen över.

Ulrika Jonsson har också gjort sig känd för sin frispråkiga personlighet. Hon räds inte för att säga vad hon tycker och tänker, vilket gett henne en plats som krönikör i brittiska The Sun.

Ulrika Jonsson
Ulrika Jonsson.

Ilskan efter Elizabeths begravning

Likt många andra har hon tagit del av drottning Elizabeths död och efter begravningen har hon noterat flera detaljer som gör att brittiska kungahuset sticker ut.

Annons

Ulrika Jonsson anser nämligen att prins Williams och hertiginnan Kates barn, prins George och prinsessan Charlotte, är mycket mer väluppfostrade och efterlyser nu liknande beteende hos andra barn.

Ulrika Jonssons hårda ord

I en krönika beskriver hon de kungliga barnens beteende som både ”oklanderligt” och ”enastående”, medan andra barn beskrevs som ”överstimulerade” i jakt på ”ständig uppmärksamhet”.

Jag kan inte att vara den enda föräldern som blev förvånad över deras förmåga att smälta in i skaran av sörjande vid drottningens begravning, utan att dra till sig fel sorts uppmärksamhet”, skriver Ulrika Jonsson och fortsätter:

Vi uppfostrar en nation av bortskämda brats vars varje infall måste tillgodoses. Barn förväntas inte längre bara vara uttråkade eller underhålla sig själva”.

Kate, George och Charlotte
Ulrika Jonsson tyckte att prins George och prinsessan Charlotte skötte sig exemplariskt – och efterlyser nu liknande beteende hos andra barn.

Foto: TT

Annons
Annons