Underbart men kort! Prinsessan Madeleine tillbaka i USA

Underbart men kort! Prinsessan Madeleine tillbaka i USA

Det kommer att dröja ett tag innan vi får se prinsessan Madeleine igen. I dagarna reste hon och familjen hem till Florida igen.

Efter en två veckors lång vistelse hemma i Sverige befinner sig nu Madeleine och familjen på amerikansk mark igen. Svensk Damtidning har varit i kontakt med hovet som bekräftar uppgifterna.

– Prinsessan Madeleine har precis lämnat Sverige och är påväg till sitt hem i Florida, berättar hovets informationschef Margareta Thorgren.

Strax innan hemfärden tillbaka till Miami publicerade prinsessan denna fina bild på Adrienne.

Det märks att prinsessan Madeleine, Chris och barnen verkligen har kunnat njuta av att vara hemma i Sverige.

– Det är så härligt att vara här! Särskilt med det här vinterlandet som vi har kommit hem till. Barnen tycker att det är underbart med snön! sa hon i en intervju med Svensk Damtidning.

Leonore och Nicolas har kunnat träffa sina kusiner och åkt pulka, medan Madeleine har fått lite efterlängtad kvalitetstid med kungaparet, kronprinsessan Victoria och prins Carl Philip. Ända sedan mitten på december har prinsessans schema varit fullspäckat. Visserligen missade Madeleine Nobel men hon har däremot hunnit med att fira mamma Silvia i flera olika omgångar.

– Det har såklart varit jättefint att få vara med här och fira mamma, det är hon verkligen värd.

Och firandet verkar fortsätta. Nästa månad, den 20 februari, fyller kungafamiljens lilla busfrö, Leonore, år. Drygt tre veckor efter det är det lillasyster Adriennes ett-årsdag! Men fram till dess kan familjen äntligen pusta ut från ett intensivt julfirande i deras 750 kvadratmeter stora villa med sju sovrum och sju badrum. Vid den här tiden på året brukar prinsessan Madeleine och Chris vanligtvis befinna sig i skidorten Verbier, Schweiz. Men i år valde de alltså att byta bort snön och skidåkandet mot badkläder och poolhäng i ett 25 grader varmt Miami.

Läs mer:

Se prinsessan Madeleines nya bild på Adrienne

Exklusivt! Prinsessan Madeleine i första intervjun sedan flytten till Florida

Madeleine delar ny bild på Leonore och avslöjar nyheter om livet i Miami!

Foto: TT