Uppdatering från Meghan – efter ryktet om akuta sjukhusbesöket

Meghan Markle

Ett livstecken från Meghan! Men ingen baby än – trots gårdagens ryktesuppgifter om att hon förts akut till sjukhus i Santa Barbara.

I går spreds uppgifterna (via sajten New Idea) om att Meghan i mycket hög fart hade blivit förd till sjukhus i Santa Barbara. Någon kunglig babyfödsel verkar dock inte ha ägt rum, ingenting har i alla fall kommunicerats offentligt.

Kanske handlade det om en försiktighetsåtgärd, Meghan och Harry är säkert extra vaksamma efter det missfall som Meghan drabbades av i somras.

Meghan Markle Gravid med sonen Archie

Snart kommer baby nummer två. Så här såg det ut när hon var gravid med Archie.

Dagens Meghan-nyhet fokuserar i stället på girl power. I det nya inlägget som hon och Harry har publicerat via sin stiftelse Archewell lyfter de fram det peppande rundabordssamtal som Meghan haft med ett gäng tonårstjejer kring frågor om rasism och psykisk ohälsa. Meghan uppmanade dem att slåss mot de orättvisor som de möter i livet.

Samtidigt är Meghan, som fyller 40 i augusti, alltså höggravid med barn nummer två, en syster till Archie som firar sin andra födelsedag på torsdag.

LÄS MER: Trots familjekonflikten: Beslutet inför Meghans förlossning

Master Archie Harrison Mountbatten-Windsor, storebror inom kort.

Den nya babyn väntas ”till sommaren”. Att döma av den nytagna bild på höggravida Meghan med Archie i famnen som har cirkulerat på vissa sociala medier den senaste veckan, ser det dock ut att kunna bli när som helst.

Ett intryck som också förstärkts av att prins Harry var så oerhört snabb med att återvända hem till Los Angeles efter prins Philips begravning, trots att han därmed missade sin farmor drottning Elizabeths 95-årsdag med en hårsmån.

Gravidbilden på Meghan och Harry hemma i Santa Barbara i februari. Fotografen Nisan Harriman tog bilden med sin iPad – från sitt hem i London!

Baby Sussex nummer två blir drottningens tionde barnbarnsbarn och åtta i den brittiska tronföljden. När hon är född kommer denna lilla flicka därmed att knuffa ner drottning Elizabeths son prins Andrew ett hack, vilket då gör honom till nia.

LÄS MER: Polisen larmad till Windsor – oro för drottning Elizabeth

LÄS MER: Harry nobbar: ”Kommer inte hem för att hedra Diana”

LÄS MER: Meghans samtal med drottning Elizabeth om prins Philip

Foto: TT.