Hovet bekräftar: Prinsessan Madeleine är hemma i Sverige med barnen!

Prinsessan Madeleine
Exklusivt

Vilket glädjebesked! Prinsessan Madeleine är tillbaka i Sverige. Vårt ögonvittne mötte barnen med sin nanny nu på förmiddagen – och hovet bekräftar uppgifterna för Svensk Dam.

VÄLKOMNA HEM! Prinsessan Madeleine och barnen är hemma i Sverige
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine är tillbaka i Sverige! Efter ett och ett halvt år har hon äntligen kommit loss från Miami och kunnat sätta sig på planet tillsammans med sina barn prinsessan Adrienne, 3, prins Nicolas, 6, och prinsessan Leonore, 7. Det bekräftar hovets informationschef Margareta Thorgren för Svensk Damtidning.

LÄS MER: Prinsessan Madeleine om barnen – och sitt isolerade liv i Miami

Prins Nicolas Prinsessan Leonore Prinsessan Adrienne Nationaldagen 2021

De kungliga Miami-barnen är hemma igen!

Nu på förmiddagen sprang vårt ögonvittne också på delar av familjen i Humlegården i Stockholm:

– Ja, jag mötte precis två sommarglada barn i Humlegården! Prins Nicolas och prinsessan Leonore med sin barnflicka på väg till lekplatsen uppe vid Karlavägen, säger hen till Svensk Dam.

– De såg glada ut och tog sig fram halvspringandes på studsiga fötter. Och med det ljusa håret fladdrande. Tror ingen tänkte på att det var kungens och drottning Silvias barnbarn!

Prinsessan Madeleine tillbaka i Stockholm igen

I dag fyller dessutom prins Nicolas sex år och han får nu chansen att bli firad även av mormor drottningen och morfar kungen. Samt av moster Victoria och morbror Carl Philip och alla kusinerna förstås.

Prinsessan Madeleines son Prins Nicolas Födelsedagsbild 2021

Dagens födelsedagsbarn prins Nicolas, sex år, på mamma Madeleines nya bild.

Prinsessan Madeleine, som själv fyllde 39 år i torsdags, är alltså tillbaka på svensk mark, och det är ingen hemlighet att hon har längtat:

– Det är klart man saknar familj och vänner jättemycket. Barnen frågar nästan varje dag: ”När får vi åka till Sverige?” sa Madeleine redan strax före jul, i SVT:s Året med kungafamiljen.

Och hon fick vänta i ytterligare ett halvår. Födelsedagarna, familjehögtiderna och morbror Walthers begravning, allt fick hon följa digitalt från sin coronaisolering i Miami.

Prinsessan Madeleine och sommaren i Sverige

Men nu har prinsessan Madeleine äntligen kunnat göra sig hemmastadd igen i familjens våning på Kungliga Hovstallet. Och hon kan se fram emot det väntande midsommarfirandet – och mot en härlig sommarledighet på Öland tillsammans med resten av kungafamiljen.

Kungliga Hovstallet Stockholm Här bor prinsessan Madeleine

Kungliga Hovstallet, snett bakom Dramaten. Här bor prinsessan Madeleine och hennes familj när de är i Stockholm.

LÄS MER: Se Madeleines nya födelsedagsbild på prins Nicolas 6 år!

LÄS MER: Hovet om kungens beslut – har köpt mer mark på Solliden

LÄS MER: SollidenSessions 2021: Carola bjuden hem till kungen

Foto: Prinsessan Madeleine/Instagram, TT.