Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Uppgörelsen i kungafamiljen – Victoria och Carl Philip på varsin sida

21 jun, 2023, 06:00 

Kronprinsessan mot prinsen – nu har de gjort upp!

Annons

Kungafamiljen jobbar hårt, så visst är det välkommet när de får lite tid över till annat. Prins Carl Philip gillar att roa sig med bilar, och kronprinsessan Victoria trivs bäst i naturen, till exempel.

Nu har familjen roat sig privat – och vi får veta lite mer om Carl Philip och Victoria...

Så blir kronprinsessans stora fest • Haralds egna ord om olyckan • Victorias viktiga resa – 3 kungliga snackisar från vecka 24!Brand logo
Så blir kronprinsessans stora fest • Haralds egna ord om olyckan • Victorias viktiga resa – 3 kungliga snackisar från vecka 24!

Den musiken lyssnar kungafamiljen på

Dessutom är alla i kungafamiljen stora musik-fantaster, det har vi sett prov på många gånger. Prinsessan Estelle är trots sin ringa ålder ett riktigt rock-fan, och har sett både Kiss och Metallica live.

Även kungen har sina favoriter. När han sätter sig i bilen är det låtar som Pink Floyds Wish you were here som ekar ut ur högtalarna på hans M8 Competition. Favoriten är däremot Lars-Erik Larssons Förklädd Gud, som han gärna lyssnar på, i olika inspelningar.

Annons

Chris O'Neill är också han en finsmakare. Inför bröllopet med Madeleine komponerade han en alldeles speciell spellista – som läckte ut. Där fanns bland annat Scar Tissue med Red Hot Chili Peppers och dunderhiten With Every Heart Beat av Kleerup.

Kungen vinnare av musikkryss – vann över familjen

Nu får vi se vem i kungafamiljen som har vassats musiköra. I helgen roade sig hela familjen (förutom Madeleine) på Berga slott. De fick lyssna till ljuv musik av Terrassorkestern, som också lät familjen göra upp i ett hederligt musikryss!

På sin Instagram passar orkestern på att avslöja hur det egentligen gick – och du kan inte ana vem som knep första platsen: kungen!

Kronprinsessan och Carl Philip kom hack i häl, och hamnade på en andra respektive tredje plats. Hur det gick för resterande medlemmar vet vi inte, men de beskriver krysset som "mycket uppskattat."

Och visst fick kungen ett dugligt pris.

– Det uppskattade priset var Terrassorkesterns senaste CD-skiva. Vinnare blev kungen och det är ju få saker som slår en Terrassorkestern-skiva. Till sin stora förtjusning vann han en dubbel-CD med ljud från tändkulemotorer, skriver Terrassorkestern på Instagram.

Foto: TT

Annons