Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Upptäcken efter nya bilden på Sofia: "Sticker ut!"

Upptäcken efter nya bilden på Sofia: "Sticker ut!"

Foto: Linda Brostrm/Kungl. Hovs

En ovanlig detalj har upptäckts på fotografiet på kungahuset.

Prinsessan Sofias starka ord till studenterna – talade på examen
1:23

Efter reklamen: Prinsessan Sofias starka ord till studenterna – talade på examen

(1:23)

Slå på ljud

Det är nog ingen som har missat kungahusets nylansering av sin hemsida. Förutom massor av nya bilder, var även varje medlems beskrivning uppdaterad med ny info, och sajten hade fått sig helt nytt utseende. Vilket lyft!

Och trots att det var över en vecka vi fick en drös med nya foton på vårt kungahus, verkar överraskningarna aldrig ta slut!

Ovanliga klädseln

På bilden där kungahuset är samlat finns det nämligen sak som inte hör till det vanliga. Både prinsessan Madeleine, kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle har matchande ljusrosa klänningar på sig. Visserligen i lite olika tappningar, Madeleines och Victorias är mönstrade, medan Estelle har en enfärgad chiffongklänning.

Men prinsessan Sofia har valt en helt annan väg. Hennes klänning är blå, och sticker ut rejält från de andra prinsessorna. I just sådana här sammanhang, är det en aningen oväntad företeelse. Svensk damtidnings mångåriga reporter Ellen Myrgård berättar mer.

– Den här familjebilden sticker ut lite eftersom prinsessan Sofia bär blått och de andra prinsessorna bär rosa. Inför en sådan här fotografering sker det alltid mycket planering och de kungliga stylisterna brukar ofta prata ihop sig och välja enhetliga färger. Men inte den här gången! Eller så ändrade Sofia outfit i sista sekund. Den möjligheten finns också.

Foto: Linda Brostrm/Kungl. Hovs

Härliga gesten – framför alla

Ytterligare en detalj från samma foto, är en hjärtevärmande sådan. Titta bara på Oscar och Victoria på samma bild! Lilla Oscar står ståtligt i sin kostym och håller mamma Victoria i handen. Vilket charmtroll!

Den sexåriga prinsen i slips!

Foto: Linda Brostrm/Kungl. Hovs

Foto: Linda Broström/Kungl. Hovs

LÄS MER: Detaljen i bilden på Victoria och Oscar – alla ser samma sak

LÄS MER: Madeleines klänning på nya bilden – galna prislappen!

LÄS MER: Nya bilden på Victoria – sanningen bakom spektakulära klänningen!