Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Upptäckten i nya bilderna på Victoria – tydliga förändringen

16 feb, 2024, 20:00 
Nu upptäcks en klar förändring hos kronprinsessan Victoria – och en detalj sticker ut.
Annons

Vi är halvvägs in i februarimånad, och kronprinsessan Victoria har varit en riktig arbetsmyra! Hon har haft hela tretton officiella uppdrag, och på måndag befinner sig Victoria och Daniel tvärs över Atlanten i San Fransisco för ett officiellt besök.

Att Victoria jobbat så mycket innebär ju att vi fått se henne i en hel del olika looks. Nu uppmärksammas en av dessa i utlandet – och man anar en viss förändring.

Därför lämnar kungen & Silvia Sverige • Uppgifter: Fergie & Andrew kan bli ett par igen • Nya bilden på Leonore välter internet – 3 kungliga snackisar från vecka 7!Brand logo
Därför lämnar kungen & Silvia Sverige • Uppgifter: Fergie & Andrew kan bli ett par igen • Nya bilden på Leonore välter internet – 3 kungliga snackisar från vecka 7!

Kronprinsessan Victorias signaturlook – hemligheten bakom

Det är vanligt att kungligheter har en "go to"-look som de bär till vardags. På så vis bygger de sitt varumärke, blir lätta att känna igen, och vet att de alltid kommer vara i toppform!

För Victoria är det hennes snygga kostym, gärna i en stark färg, som blivit något av hennes signum. Hon har en kostym i i princip varje färg och mönster, och det är alltid ett säkert kort. Prinsessan Sofia å andra sidan bär oftare klänning, och Madeleines vardagsstil består allt som oftast av en klassisk blus.

Annons

Att Victoria bär just kostym passar henne alldeles utmärkt i rollen som tronarvinge. På modesajter beskrivs det som ett sätt att låta ens självförtroende lysa igenom, och att tala med kläderna.

– Att visa på auktoritet och att förkroppsliga den mest självsäkra versionen av dig själv kan uppnås genom power dressing!, skriver till exempel sajten Hello.

Kronprinsessan Victoria i rosa kostym
Victoria på jobb tidigare i februari – i en riktig klassiker!Fredrik Persson/TT

Kronprinsessan Victorias förändring – blir tydligt på ny bild

När kronprinsessan Victoria i veckan dök upp på jobb hade hon dock slopat kostymen för något helt annat. En trendig leopardmönstrad klänning med läderbälte i midjan och kaxiga stövlar.

Kronprinsessan Victoria
Wow – vilken succé!Anders Wiklund/TT

Så snyggt – och faktiskt mitt i prick rent trendmässigt, konstaterar Hello Magazine. På sociala medier trendar just nu looken "mob wife" som kort och gott handlar om att klä sig så lyxigt och exklusivt som man bara kan.

– Sveriges blivande drottning klev ut i den svenska snön genom att kanalisera den virala TikTok-trenden för tillfället - mob wife, skriver sajten.

Ja, en aningen oväntad look för att vara Victoria, men den passar henne som handen i handsken!

Foto: TT

Annons