Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Uppgifterna om Victoria väcker oro i utlandet: ”Utmattade”

16 feb, 2024, 06:30 
Nu sprids uppgifter om kronprinsessan Victoria i utlandet – och det lyfts ett varningens finger.
Annons

Kronprinsessan Victoria är van vid att ha ett fullspäckat schema. Hon sitter i långa möten och åker ut på officiella uppdrag – samtidigt som hon är tvåbarnsmamma!

Ja, Victoria är en powerkvinna av rang. Men snart ställs hon inför en riktig utmaning. Nu släpps uppgifter i utlandet om Victoria och Daniels resa till USA, och där är det inte mycket vila inplanerat.

Victorias privata Melloavslöjande • Prins Harrys hårda diss under blixtbesöket • Drottning Camilla bryter tystnaden – 3 kungliga snackisar från vecka 6!Brand logo
Victorias privata Melloavslöjande • Prins Harrys hårda diss under blixtbesöket • Drottning Camilla bryter tystnaden – 3 kungliga snackisar från vecka 6!

Victoria och Daniels fullspäckade resa till USA

Måndag den 19 februari börjar kronprinsessparets fyra dagar långa officiella besök till USA, närmare bestämt San Fransisco. Barnen Estelle och Oscar får stanna hemma – och det förstår man när man kollar närmare på schemat.

– Det är ett officiellt besök så resan äger rum på önskemål av regeringen. Under besöket så kommer kronprinsessparet att vara med vid invigningen av det återupprättade generalkonsulatet i San Francisco, har Johan Tegel, biträdande informationschef vid hovet berättat för Svensk Dam.

Annons

Nu har hovet släppt ett mer detaljerat schema av parets resa till soliga San Fransisco, och det ligger många timmar av förberedelse bakom det!

Kronprinsessan Victoria i cockpit på ett flygplan som gör tummen upp
Snart bär det av!JONAS EKSTRÖMER

Oron efter uppgifterna om kronprinsessan Victoria utomlands

Under resan ska Victoria och Daniel bland annat besöka traktens marina center, skandinaviska skolan, vara med på en mottagning för ett gäng kalifornien-svenskar och träffa Kaliforniens guvernör och San Franciscos borgmästare. Och det är långt ifrån allt!

I tyska magasinet Gala väcks en viss oro över det smockade schemat, och man konstaterar att kronprinsessparet lär vara aningen trötta när de kommer hem till prinsessan Estelles födelsedag den 23:e.

"Om allt går enligt planerna kommer den blivande svenska drottningen och hennes man att ha hunnit med en hel del under resan och kan flyga hem utmattade, men säkert med mycket inspiration! De kanske också har en souvenir eller två till Estelle och Oscar i bagaget. Självklart köpta i en flygplatsbutik. Med tanke på hur mycket arbete som gjorts lär det inte finnas tid för en liten promenad..."

Foto: TT

Annons