Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Vakternas ovanliga beteende – bilderna avslöjar allvaret kring Elizabeth

Vakternas ovanliga beteende – bilderna avslöjar allvaret kring Elizabeth

Foto: TT.

Vakternas har avspärrat ett stort område.

Stor oro för drottning Elizabeths hälsa – övervakas av läkare
0:33

Efter reklamen: Stor oro för drottning Elizabeths hälsa – övervakas av läkare

(0:33)

Slå på ljud

Det var strax efter 13.30 under torsdagseftermiddagen som brittiska kungahuset publicerade ett pressmeddelande om drottning Elizabeths hälsotillstånd. Enligt uttalandet behöver drottningen uppsyn av en läkare.

Efter en läkarundersökning under torsdagsmorgonen så har beslut fattats om att hon ska ”kvarstå under medicinsk uppsikt”.

När uttalandet publicerades började människor strömma in till Buckingham Palace för att visa kärlek och omtanke. Samtidigt har hela kungafamiljen beordrats att ta sig till Balmoral i Skottland där drottningen befinner sig.

Första bilden från platsen där Elizabeth vårdas: "Charles är vid sin mors sida"

Vakternas beteende uppmärksammas utanför Balmoral

Men mitt i allt detta har vakternas beteende väckt uppmärksamhet. För under torsdagen började de röra på sig utanför Balmoral och sätta ett par hinder för att förbjuda människor från att komma nära byggnaden. Det ska helt enkelt hållas ett rejält avstånd. Det kan bero på att de väntar på ett besked ifall drottningen kan komma att behöva åka iväg någonstans och därför tömma vägen från människor.

Foto:

NEIL HALL

Ett stort område har avspärrats i förberedelse för något som kommer hända, och beteendet har uppenbarligen väckt . Se bilden nedan!

Foto:TT

Andrew Milligan

BBC rapporterar strax efter 17.00 att ett flygplan med sju medlemmar av kungafamiljen har åkt från London mot Aberdeen flygplats. I nuläget är det inte känt vilka familjemedlemmar som befinner sig på flygplanet, men det har rapporterats om att alla drottningens barn och barnbarn är påväg eller redan befinner sig i Balmoral.

Skylten vid Buckingham Palace skapar oro i Storbritannien – efter drottningens sviktande hälsa

Kate stannar hemma – därför besöker hon inte drottningen