Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vakternas ovanliga beteende – bilderna avslöjar allvaret kring Elizabeth

08 sep, 2022, 16:30 
AvIbraheem Alsalman
Foto: TT.

Vakternas har avspärrat ett stort område.

Annons
Stor oro för drottning Elizabeths hälsa – övervakas av läkareBrand logo
Stor oro för drottning Elizabeths hälsa – övervakas av läkare

Det var strax efter 13.30 under torsdagseftermiddagen som brittiska kungahuset publicerade ett pressmeddelande om drottning Elizabeths hälsotillstånd. Enligt uttalandet behöver drottningen uppsyn av en läkare.

Efter en läkarundersökning under torsdagsmorgonen så har beslut fattats om att hon ska ”kvarstå under medicinsk uppsikt”.

När uttalandet publicerades började människor strömma in till Buckingham Palace för att visa kärlek och omtanke. Samtidigt har hela kungafamiljen beordrats att ta sig till Balmoral i Skottland där drottningen befinner sig.

Annons

Vakternas beteende uppmärksammas utanför Balmoral

Men mitt i allt detta har vakternas beteende väckt uppmärksamhet. För under torsdagen började de röra på sig utanför Balmoral och sätta ett par hinder för att förbjuda människor från att komma nära byggnaden. Det ska helt enkelt hållas ett rejält avstånd. Det kan bero på att de väntar på ett besked ifall drottningen kan komma att behöva åka iväg någonstans och därför tömma vägen från människor.

Foto:

Ett stort område har avspärrats i förberedelse för något som kommer hända, och beteendet har uppenbarligen väckt . Se bilden nedan!

Annons
Foto:TT

BBC rapporterar strax efter 17.00 att ett flygplan med sju medlemmar av kungafamiljen har åkt från London mot Aberdeen flygplats. I nuläget är det inte känt vilka familjemedlemmar som befinner sig på flygplanet, men det har rapporterats om att alla drottningens barn och barnbarn är påväg eller redan befinner sig i Balmoral.

Annons