Varningen till Victoria efter nya bilden: "Hårresande"

23 maj, 2022, 09:05 
Kronprinsessan lyckades som tur är hålla sig på rätt sida...
Annons

Det är ingen hemlighet att våra kungligheter är riktiga modeproffs. Varje gång de dyker upp på olika tillställningar och uppdrag kan man räkna med att bli golvad av en kaxig power-kavaj, stilren blus eller förtrollande klänning.

De allra skarpaste ögonen håller stenhård koll på kläderna kungligheterna bär, och det är precis vad som hänt nu – och Victoria fattade minst sagt rätt beslut denna gång...!

Tre år sedan sist

Kronprinsessan Victoria är ett riktigt återbruksproffs. Det är inte sällan vi får se olika klädesplagg på henne fler än en gång, miljövänligt och smart! Inte konstigt, eftersom miljö och hållbarhet är två viktiga ämnen för kronprinsessan.

Att återbruka är också precis vad Victoria gjorde förra veckan, och det var ett riktigt speciellt tillfälle klänningen bars första gången.

När kungafamiljen tog avsked från det finska presidentparet dök Victoria och prinsessan Sofia upp i matchande vackra violetta klänningar i chiffong! Om det var en lycklig slump eller en oönskad modekrock lär vi aldrig få veta.

Två vackra prinsessor i lila!

Victorias klänning har vilat i garderoben i tre år sedan hon bar den tidigare, och då fick den mycket uppmärksamhet. Det var på hennes guddotter, den norska prinsessan Ingrid Alexandras konfirmation som hon första gången glänste i den vackra blåsan, snappade norska Se och Hör upp!

Varningen – gör inte det motsatta

Enligt Se och Hörs källor kommer klänningen från den svenska designern Jennifer Blom. Dubbelt upp med pluspoäng för kronprinsessan – både svenskt och återbruk!

Annons

– Kronprinsessan Victoria är en av de kronprinsessor som definitivt är mest trogen sitt eget lands designers, och är med andra ord en suverän ambassadör för svenskt mode, säger Se och Hörs kungahusexpert, Caroline Vagle till tidningen.

Victoria hyllas ofta för att hon ofta återanvänder plagg. Men skribenten menar också att det motsatta, att aldrig bära plagg flera gånger, hade varit uppseendeväckande.

– Motsatsen skulle vara hårresande, säger Vagle.

För tre år sedan var accessoarerna annorlunda. Bland annat bar hon ett matchande blomsterdiadem i håret, som Caroline Vagle menar gör att det såg aningen mer formellt ut. Ett riktigt bra knep från kronprinsessan på hur man får kläder att räcka längre!

Det ser nästan ut som en annan klänning!

Foto: TT

Annons