Varningen till Victoria – förändringen uppmärksammas nu utomlands

04 jan, 2023, 10:06 
Kronprinsessan Victoria

Victoria får förmaningar från utlandet. Det här måste kronprinsessan förberedas inför...

Annons
Kungen kontroversiella uttalande chockar
Kungen kontroversiella uttalande chockar

Kronprinsessan Victoria har all anledning att vila upp sig inför det kungliga superåret! 2023 är verkligen fullspäckat på alla sätt och vis.

Hennes pappa, Kungen, firar 50 år på tronen med ett storslaget jubileum. Man kommer också minnas legendariska Gustav Vasa på flera sätt. 500 års–minnet av monarken som Sveriges kung uppmärksammas under 2023.

Kungen och drottningen kommer ha fullt upp då de besöker 21 olika län i Sverige under 2023. Detta gör att kronprinsessan måste stå redo för övriga uppdrag.

Recept.se Nyhetsbrev

Ser vi till kronprinsessans egna officiella schema är det fullbokat till sin spets.

Kronprinsessans "Big 45" var i somras men Victoriadagen på kronprinsessans födelsedag är alltid en viktig händelse som ska hinnas med under det kungliga superåret. Utöver det tar hon över mer ansvar och uppdrag i sin resa mot att bli Sveriges framtida drottning.

Annons

Redan i början av året, i februari, bockar kronprinsessan av två viktiga statsbesök i Nya Zeeland och Australien.

Oerhört spännande, helt klart, men det innebär en lång flygresa och tusentals mil från trygga Haga slott och barnen Estelle och Oscar.

Kungligheterna varnas inför det fullspäckade året

Nu har kronprinsessan varnats av den utländska kungliga bloggen The royal central. Det ganska måttligt upptagna 2022 kommer att följas av det fullspäckade 2023.

"Det här året var stundtals lugnt för den svenska kungafamiljen, det kommer däremot ändras. De kommer att ha ett stressigt 2023 med guldjubileum för att fira Kung Carl Gustaf." skriver sajten och summerar sedan kungafamiljens 2022.

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel
Ingen tid för vila: Under 2023 väntar flera officiella statsbesök utomlands och ett storslaget jubileum!

Foto: TT

Annons