Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Veckans kungliga svep – Skratt och kyssar på åskådarplats!

07 jun, 2019, 13:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Prins Felix av Luxemburg
Så var det dags att ta en titt på vad som hänt i kungliga Europa i veckan. Värmen har tickat in och vi kan se att det rör på sig en hel del. Även denna vecka ser vi kyssar i solen och fartfyllda utflykter.
Annons

Tänk vad en tennisturnering kan göra! Det var inte bara stjärnorna på banan som förgyllde eftermiddagen på onsdagens Roland Garros. Publiken spanade som vanligt in alla kungligheter, kändisar, modeller och näringslivsprofiler och så klart skärskådades dessa celebriteter av fotograferna. Prins Felix i Luxemburg och hans hustru prinsessan Claire fotograferades ivrigt, där de satt på VIP-platserna. Ingen kunde undgå att lägga märke till hur detta äkta par strålade av förälskelse. De kysstes och kramades under Franska öppna, som är en tennisturnering i Paris med anor sedan 1891. Den är den enda av tennisens fyra Grand Slam-turneringar som spelas på grus. Matcherna spelas årligen under drygt två veckor i slutet av maj och i början av juni.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan Claire

– Vilka turturduvor, hörde man personer i publiken säga, när de fick syn på Luxemburg-paret.

Annons

Inte brydde de sig om fotograferna utan gav varandra pussar och ömma kramar där de satt.

Kronprinsessan cyklar

Carina Axelson, som är ihop med Victorias syssling prins Gustav av Berleburg, har också luftat cykeln. Hon gjorde en utflykt och passade på att ta med penna och block samt en god matsäck, när hon trampade i väg med hundarna ut i det gröna. Carina skriver ungdomsböcker och berättar på instagram, att hon får inspiration till nya rafflande kapitel när hon är för sig själv utomhus.

Rosa hatt och solglasögon bar drottning Elizabeth under minnesdagen av D-day. President Donald Trump konverserade den brittiska regenten, som stundtals hade riktigt roligt.

Annons

Här kan vi se den glada stämningen. Man kan ju fråga sig om drottningens pikanta fransar på hatten hade inspirerats från president Trumps omtalade frisyr! Lite likt var det allt!

Elizabeth i rosa hatt med Donald Trump

Så har det även varit en officiell invigning av den 50: e lantbruks- och boskapsmässan i Roskilde.

Trump och drottning Elizabeth

Ingen koskräck för Mary

Danska kronprinsessan Mary var på plats och klappade kvigor och kor. Ingen blev stångad, men kronprinsessan fick en del gödsel på klackarna när hon kom hem till sin Frederik. Hästar fanns det gott om på marknaden också. Dessa fyrbenta djur gillar Mary, som växte upp på Tasmanien och lärde sig tidigt att rida. Hon är en mycket duktig ryttare. Kon ser ut att må kungligt här på bilden, tycker ni inte?

Foto TT

Mary och ko

 

Annons