Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vi avslöjar! Carl Philips nya hemliga designsatsning

11 nov, 2019, 12:11 
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia
Nyfiken på vad prins Carl Philip gjorde på lunchen? Vi kan berätta att han satt på Riche – och diskuterade ett nytt hemligt designsamarbete.
Annons
Har du koll på tronföljden?Brand logo
Har du koll på tronföljden?

Prinsjobbet kommer att bli nertonat på sikt. Så frågan är vad prins Carl Philip, 40, ska göra i stället?

Ett svar på den frågan kan ha kommit i dag. Vid lunchtid satt prins Carl Philip på Stockholmskrogen Riche nära Stureplan i Stockholm – och det var ett jobbmöte med tydlig inriktning.

Stockholmskrogen Riche.
Stockholmskrogen Riche.

På andra sidan bordet satt nämligen Viktor Blomqvist som är vd för Skultuna Messingsbruk AB. Och enligt vår uppgiftslämnare var han och prinsen fullt upptagna med en diskussion om ett kommande designsamarbete till våren.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsens lunchkompis Viktor Blomqvist, vd för Skultuna.
Prinsens lunchkompis Viktor Blomqvist.

Detta har prins Carl Philip designat för Skultuna

Prins Carl Philip och hans gode vän Oscar Kylberg (som även är gudfar till prins Gabriel) driver tillsammans företaget Bernadotte och Kylberg, och de har skapat för Skultuna tidigare. Då rörde det sig om ljuslyktan Infinity i mässing, som görs i flera storlekar. Den är i tre delar och kan varieras hur man vill.

Annons

Dessutom har prinsessan Sofia också ett samarbete med Skultuna, om än indirekt genom välgörenhetsorganisationen Project Playground: ett armband där intäkterna går till Project Playground.

Två av Skultuna-armbanden som säljs till förmån för Project Playground.
Två av Skultuna-armbanden som säljs till förmån för Project Playground.

Fakta om Skultuna

Skultuna Messinsbruk står för 400 år av tradition. Det grundades år 1607 av kung Karl IX och har tillverkat mässingsföremål ända sedan dess.

Annons